Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
22 listopada 2020r. o 21:22
Eeeeeeeeeeeee..to już się nawet chwilkę zdrzemnąć nie można, bo zaraz dobranoc :> :>

Mam dla Was taka propozycję :) zagrajmy w domino, a będzie ono polegała na tym, że kiedy ktoś będzie potrzebował naszej pomocy i oferował zapłatę, to pomóżmy mu :)
Ale zapłatą niech będzie to, że efektem domina on pomoże komuś innemu, też na tej samej zasadzie :) Gram w to od jakiegoś czasu i przyznaję, że wciąga ;)

[img=1606075616_d3kbyma.jpg]

Dopisane 22.11.2020r. o godz. 21:22:

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9346
Namaskar
23 listopada 2020r. o 12:13
Hej, powiem Wam , że jesień mnie chyba dopada. Czyli: marudzę, nie widzę sensu, jem (w sensie nadmiernie). Też smarkam, ale to nie przez jesień, ale przez kota, co go stary do domu przytargał.
Uważam, że idę zająć się jakąś pracą, żeby mi te jesienne chandry zagłuszyła :D

Trzymajcie się ciepło :*

Dopisane 23.11.2020r. o godz. 12:13:

E napisał(a):
[img=1606066823_d86kkv3.jpg]

730 ? Złote, kuźwa, kwiatki ?!?

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
6979
E
23 listopada 2020r. o 16:19
Namaskar napisał(a): Hej, powiem Wam , że jesień mnie chyba dopada.

Ot niespodzianka :*

Żadnych takich:| Gdyby odwiedziła Cię koleżanka...jak jej tam? aaa Chandra, to powiedz, że jak będzie Ci się naprzykrzała , to ze mną będzie miała do czynienia :D

For You :)

Mgosia napisał(a): Mam dla Was taka propozycję :) zagrajmy w domino,

Od kiedy? bo teraz jakby leciuśko jestem "zajęta" :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
9346
Namaskar
23 listopada 2020r. o 18:50
Eeeee - Ty to masz pamięć, jak twardy dysk! Taką piosenkę żeś pamiętała :0
Chyba chanda ani śmie się zbliżyć, bo dziś natychmiastowo dostałam telefon z zapewnieniem kopa w doopsko jak się będę na jesień użalać.
Anioł Stróż dzwonił :*

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
6979
E
23 listopada 2020r. o 19:07
Namaskar napisał(a): Taką piosenkę żeś pamiętała :0

Zawsze będzie mi się z Tobą kojarzyła :*

Namaskar napisał(a): Anioł Stróż dzwonił :*

:| Ty to masz znajomości :D
[img=1606154807_v8kqr0c.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
23 listopada 2020r. o 19:14
E napisał(a):
Namaskar napisał(a): Taką piosenkę żeś pamiętała :0

Zawsze będzie mi się z Tobą kojarzyła :*

I ze mną teszszsz :* :)

Pozdrawiam :)

6979
E
23 listopada 2020r. o 20:31
To już chyba...

Bajarze:*

2945
Mgosia
23 listopada 2020r. o 20:54
Namaskar napisał(a):
O kogóż to moje ślepe oczy widzą :| :* :)

Dobry wieczór :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza