Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nauka jazdy - która najlepsza?

4362
#Phineas nieaktywny
29 sierpnia 2011r. o 10:45
mi już kilka osób bardzo chwaliło Oleksego. Ja go nawet na oczy nie widziałem, ale tyle już ludzi nauczył jeździć to widocznie musi być dobry.

Podobno bardzo sympatyczny
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~jolek niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 11:03
plus! najlepsza zdawalność i instruktorzy spoko;)
~kuzi151 niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 11:34
DUET, sam zdałem dzięki swojemu instruktorowi za pierwszym razem.
~ niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 12:02
U Zenka którego instruktora polecacie ??
~betti - spagetti niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 14:34
Ja też polecam autoszkołe Oleksy
4260
#Asiekk nieaktywny
29 sierpnia 2011r. o 16:39
~ napisał(a): U Zenka którego instruktora polecacie ??

Z całą pewnością Kamila :)
7482
#kena nieaktywny
29 sierpnia 2011r. o 18:54
Jak dla mnie kurs w Plusie był ok - dobre podejście do kursanta (nawet bardzo zestresowanego), dużo godzin na mieście (Legnica), godziny elastyczne - efekt kursu też ok - zdany egzamin za drugim podejściem (pierwsze podejście oblane tylko i wyłącznie z mojej winy- choć wydawało mi sie, że przy włączaniu do ruchu auto po lewej normalnie spadło z nieba i pojawiło się na drodze...;) )

Dopisane 29.08.2011r. o godz. 18:54:

hemi napisał(a): podobnie jak ja pLusa:)podejście instruktorów rewelacja:)

He he, a pamiętasz wyjazd na Legnicę z Piotrkiem...i niemożność załapania współkursantki o co chodzi na tym wielkim przeklętym rondzie... :)
~ niezalogowany
29 sierpnia 2011r. o 22:25
Po co dyskutować, która szkoła lepsza - wyniki mówią same za siebie i są dostępne publicznie :)
Proszę bardzo:
http://www2.word-legnica.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=160&Itemid=91
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza