wetipedia! ile w tobie nienawiści! lecz się i odczep się od Any i od piesków. Nie znam tej kobiety ani innych wolontariuszy, ale jestem pełna uznania dla ich zaangażowania i poświęcenia dla tych biednych piesków. Sadzę, że dzięki takim ludziom jak ty, bezdusznym i okrutnym znalazły się w tej przechowalni.
Radzę, lecz się, bo nienawiść, to straszna choroba!!!
No , miałam już nie pisać tutaj ,ale ;
Ostatni cytowany post nie jest mojego autorstwa .
Zapraszam wzsystkich niedowiarków na spacer z Tygrysem w mojej obecności i w kagańcu - inne bzdetY mogę przemilczeć .... ale Tygrys jest psem adopcyjnym - oczywiście nie dla każdego -..to zrozumiałe .
Nigdy też nikogo nie ygryzł , więc u niego tez należy sprzątać ... .JEST PSEM DOMINUJĄCYM I INDYWIDUALISTĄ , ALE NIE AGRESOREM . :> .
Alez można mnie poznać - prosze bardzo nie ugryzę - na pewno - zapraszamy p oraz enty do psów . -nie mam nic do ukrycia .
Można spytać pracowników - jak to ze mnie poczwara
;)
choinka , miałam napisać ,ze ten owczarek długowłosy został wyłapany przez S.M. chyba w piątek -jest zaniedbany , i niedożywiony 0chudy - pod gęstym futrem czuć żebra i kręgosłup - nie wiemy , czy to pseudowlaściciel tak się nim zajmował :> , czy może komuś dawno zaginął - proszę się mu przyjrzeć - moze ktoś go rozpozna . ..........
sama sobie pozdrowienia i miłe posty piszesz to je masz.
wszyscy ci tak dokuczają i kłamią a ty jesteś jedyną , która jest najsprawiedliwsza i najbardziej prawdomówna osoba na świecie.
pewnie zostaniesz świętą, patronką schronisk i przytulisk dla psów.
:D :D :D :D :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.