Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~ niezalogowany
22 maja 2013r. o 19:35
Czytam i czytam i nie wierze. Skoro wam wszystkim tak zle to co wy tam jeszcze robicie??? Kupa smiechu, nic wiecej!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 maja 2013r. o 22:22
a mi sie tam podoba ,mozna sie posmiac,jest wesolo,zarobki ';)')nienajgorsze,zawsze cos sie dzieje,tylko baby straszne plotkary

;)
~ niezalogowany
23 maja 2013r. o 8:45
~ napisał(a): a mi sie tam podoba ,mozna sie posmiac,jest wesolo,zarobki ';)')nienajgorsze,zawsze cos sie dzieje,tylko baby straszne plotkary
baby plotkary facet tez lubi plotkiwac lub zamiast pilnować automatu iglaga filmiki na telefonie ?

~ niezalogowany
23 maja 2013r. o 16:17
a jakie filmiki oglada? ?? a moze zabrac im komorki,hehehe ;( ;( ;(
~BEZROBOTNA niezalogowany
23 maja 2013r. o 16:21
No ciekawe, ja sie 3 razy starałam tak o pracę, ale wiadomo, jak w Polsce pracę dostaje się tylko " po znajomośc",tak i tutaj jest
~obserwator83 niezalogowany
23 maja 2013r. o 21:21
Nieprawda ja już tam trochę pracuję i dostałem się bez żadnych znajomości , a narzekają tylko ci którzy chcieli by kasę za FREE , ale to jest Bolesławiec i praca jak każda inna. Jak ktoś che to szuka innej , ale i tak narzeka więc kto chce to pracuje. Pozdro dla całej szklanej (miejmy nadzieje , że będzie lepiej ). A nie komentujcie mnie bo i tak mnie wasze komentarze nie interesują. :P
~mirex niezalogowany
23 maja 2013r. o 22:45
to jest tam praca czy nie?
~ niezalogowany
24 maja 2013r. o 9:29
jakies przyjecia maja byc trzeba sie dowiadywac,jesli pracowales w podobnym zawodzie to smaruj do kadr :] :] :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo