Witam Wszystkich
Jestem zainteresowany kupnem mieszkania w Trzebieniu. Przyznam, że zastanawiam się czy nie odwołać spotkań i nie marnować czasu. Przeczytałem całe forum.. każdy wpis i jestem w szoku. Jak już tego nie ogarniam. Gdzie jest lepiej na Świerkowej czy na Leśnej? Chcę kupić mieszkanie 63 m2. Ile będę musiał płacić?
Ponieżej wysyłam linki:
http://www.get-house.pl/oferty/1217/mieszkanie-3-pokojowe-62-20m2-w-trzebieniu-bardzo-dobra-cena
Te trzy mieszkanie chcę obejrzeć. Proszę napiszcie mi czy jest sens kupować któreś z tych mieszkań? Zaznaczam, że jestem młody i nie mam wkładu własnego. Muszę wziąć kredyt na 20 lat :/
Proszę Cie rozwiń swoją wypowiedź. Dlaczego? Naprawdę tam jest tak źle? Może skupić się tylko na Świerkowej? Nie chcę się wpakować w problemy z którymi będę żył 20 lat :/
Wiesz... jechać i zobaczyć można. No ale co ja wywnioskuje bedąc tam chwilę w kurtce zimowej. Mieszkanie może i będzie fajne na pierwszy rzut oka ale co z tego jak czynsz jest naprawdę taki drogi a w dodatku zimno :/ Dalej nie wiem co robić :/ Boje się popełnić największy błąd w życiu :-/
Ta wspolnota co zmieniła prezesa funkcjonuje lepiej? Czy dalej wszystko jest pozornie lepsze? Komentarze zrobiły mi wodę z mózgu :( Zaczynam rozumieć skąd tak atrakcyjne ceny mieszkań w Trzebieniu. Za małą ceną kryją się duże problemy. Gdyby to była oaza spokoju której szukam to nie byłoby tyle mieszkań za sprzedaż tylko każdy siedziałby cicho i cieszył się szczęściem w swoim mieszkaniu a po wpisach widać, że wcale tak nie jest :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.