Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czynsz w Trzebieniu.

~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:06
Zastanów się czemu tyle tych mieszkań jest do sprzedania, sam sprzedałem swoje, jak sprzedałem to byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.
Człowiek robił tylko na czynsz, niby twoje a płacisz jakbyś wynajmował od obcej osoby...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Szok niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:17
Dzięki za odpowiedź w mojej sprawie. Napewno Twoja opinia ukształtuje moją decyzję. Może jeszcze ktoś ma coś do powiedzenia? Wg są tam jakieś plusy ? :D heh... jestem w szoku bo w weekend mam oglądać te mieszkania. Jeszcze się z tym prześpię choć czuję, że odwołam spotkania. Wyobraźcie sobie, że gdyby nie to forum to zdecydowałbym się na któreś bo oglądałem wiele mieszkań np w Szczytnicy i Bolcu i tracę wiarę, że znadję coś fajnego. Cena mnie skusiła ale za ceną kryje się MEGA MINUS w postaci niezorganizowanej wspólnoty :/ Jeszcze raz dzięki. Czekam na jakis uzasadniony pozytywny komentarz o mieszkaniu w Trzebieniu :)
~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:17
~Szok napisał(a): Ta wspolnota co zmieniła prezesa funkcjonuje lepiej? Czy dalej wszystko jest pozornie lepsze? Komentarze zrobiły mi wodę z mózgu :( Zaczynam rozumieć skąd tak atrakcyjne ceny mieszkań w Trzebieniu. Za małą ceną kryją się duże problemy. Gdyby to była oaza spokoju której szukam to nie byłoby tyle mieszkań za sprzedaż tylko każdy siedziałby cicho i cieszył się szczęściem w swoim mieszkaniu a po wpisach widać, że wcale tak nie jest :(

Na obu osiedlach jest spółdzielnia, a nie wspólnota. Na obu osiedlach jest burdel ale wybrałeś akurat chyba słabiej:) :]
~Szok niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:22
~ napisał(a):
~Szok napisał(a): Ta wspolnota co zmieniła prezesa funkcjonuje lepiej? Czy dalej wszystko jest pozornie lepsze? Komentarze zrobiły mi wodę z mózgu :( Zaczynam rozumieć skąd tak atrakcyjne ceny mieszkań w Trzebieniu. Za małą ceną kryją się duże problemy. Gdyby to była oaza spokoju której szukam to nie byłoby tyle mieszkań za sprzedaż tylko każdy siedziałby cicho i cieszył się szczęściem w swoim mieszkaniu a po wpisach widać, że wcale tak nie jest :(

Na obu osiedlach jest spółdzielnia, a nie wspólnota. Na obu osiedlach jest burdel ale wybrałeś akurat chyba słabiej:) :]

Co słabiej wybrałem? Na szczęście jeszcze nic nie wybrałem. Piszę i prosze o rady bo właśnie boje się, że wybiorę źle :) Co masz na myśli pisząc burdel? Jak dla mnie to burdele są w najbogatszych dzielnicach miast. Nie każdego stać na dziwki ;)
~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:23
Z plusów to na grzyby blisko byś miał :)
~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:26
Na Leśnej jest więcej mieszkańców i koszty trochę się rozkładają. Na Świerkowej są dwa bloki i kotłownia musi grzać tylko na nie ... wiadomo, że przedsiębiorcze to nie jest i koszta widać w czynszach. Na Leśnej mają dział techniczny itp struktury spółdzielni, a na Świerkowej jedyne co ma związek ze spółdzielnią to etat Pani Prezes no i dobrała sobie sąsiada do zarządu swoją drogą.. Nawet jak sprawdzali wentylacje i gaz ostatnio to w informacjach na tablicach ogłoszeń pisały groźby co pani prezes zrobi mieszkańcowi, którego nie bedzie w domu podczas sprawdzania. śmiech na sali
~Szok niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:28
Hehe ok grzyby a coś jeszcze ? Może sąsiedzi mili albo remontują wszystko aż się miło patrzy? Może osiedle ma potencjał i np za kilka lat będzie o niebo lepiej? Cokolwiek oprócz lokalizacji bo Trzebień trochę znam :)
~ niezalogowany
15 stycznia 2015r. o 17:30
~Szok napisał(a): Hehe ok grzyby a coś jeszcze ? Może sąsiedzi mili albo remontują wszystko aż się miło patrzy? Może osiedle ma potencjał i np za kilka lat będzie o niebo lepiej? Cokolwiek oprócz lokalizacji bo Trzebień trochę znam :)

Śmietnisko pod nosem ale za wywóz śmieci zapłacisz więcej niż w Bolesławcu :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo