Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Po pierwsze mieszkańcy BASEN ORKA

~gaga niezalogowany
19 listopada 2012r. o 22:23
ja uważam, że na Orce jest oki! ja lubie tam chodzić i już. Tylko czasami jest za zimna woda....ale ogólnie basenik jak na nasze warunki jest super!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bolol niezalogowany
19 listopada 2012r. o 22:34
~Przemysław napisał(a): "Po pierwsze mieszkańcy" BASEN ORKA Następne dzieło lokalnej władzy , które budzi kontrowersje Bolesławian.Bez wnikania w szczegóły techniczne polemice należy poddać koszt utrzymania obiektu oraz wygórowane ceny biletów.

Ten temat co cykl tematów "Po pierwsze mieszkańcy", które będzie przesyłał na nasz portal Przemysław. Kazimierz- Bolec.Info

Yes, yes, yes! Nareszcie przestanie pieprzyć na innym portalu
~Jaga niezalogowany
19 listopada 2012r. o 22:52
~gaga napisał(a): ja uważam, że na Orce jest oki! ja lubie tam chodzić i już. Tylko czasami jest za zimna woda....ale ogólnie basenik jak na nasze warunki jest super!
>

A cena też jest super ?
~JA niezalogowany
20 listopada 2012r. o 10:30
Kiedys chodziłam na basen, teraz nie chodzę, bo na orce jest ciemno, zimno. Ja jestem w ciazy i boję się , że się poślizgnę, bo kiedyś prawie orła tam wywinęłam w szatni. Bardzo ubolewam nad tym,że nie ma w Bolesłącu porządnego basenu, bo jak mam iść
i zaliczać trzensawkę to ja dziękuję. Znajomi jedżdzą poza Bolesłąwiec, więc i ja czasami z nimi jeżdżę.
~Przemysław niezalogowany
20 listopada 2012r. o 12:17
Nazwa Orka jest mocno na wyrost .Jedyna cecha stawiająca ją na szczycie to cena wstępu .Bardziej przyzwoite zatem było by logo " ZDZIERKA "
Ponad miarę nadmuchana administracja spółki Orka dowodzi intencji władzy.
~marian niezalogowany
20 listopada 2012r. o 13:19
jestem ciekawy od czego zależą skoki do wody z słupków. Byliśmy w sobotę na basenie po 19 było góra 8 osób 3 ratowników siedziało sobie przy tym swoim punkcie medycznym gdy spytaliśmy się czy można poskakać znudzony ratownik powiedział NiE po pewnym czasie ponowiliśmy prośbę odpowiedź była taka sama
~ niezalogowany
21 listopada 2012r. o 7:03
~marian napisał(a): jestem ciekawy od czego zależą skoki do wody z słupków. Byliśmy w sobotę na basenie po 19 było góra 8 osób 3 ratowników siedziało sobie przy tym swoim punkcie medycznym gdy spytaliśmy się czy można poskakać znudzony ratownik powiedział NiE po pewnym czasie ponowiliśmy prośbę odpowiedź była taka sama
>

Władza wydała tyle kasy nie po to abyś skakał ze słupków .Masz skakać z radości że możesz przyjść na taki cudowny basen.
~Marta niezalogowany
21 listopada 2012r. o 12:45
Nie ma basenu-źle. Jest basen źle. Ciekawe dlaczego nikt nie narzekał na stary basen, który był w na prawdę złym stanie. Pewnie z chwilą otwarcia starego basenu po remoncie będzie łatwiej z dostępnością.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza