Ranking bezlitośnie wskazuje że 88 % po pierwsze mieszkańców opowiada się za likwidacją Straży Miejskiej w Bolesławcu .Taka proporcja utrzymuje się niemal od samego początku i nic nie wskazuje aby uległa zdecydowanej zmianie.Cokolwiek by nie napisali obrońcy wynik jest porażający.
yes .ta ankieta jest tak wiarygodna jak przemysław .
Straż zlikwidować a forse dla richu palikota i będzie spokuj bo pżemek zajmie się wydawaniem forsy
Szanowne Pismaki ! Skąd u was tyle jadu, nienawiści i głupoty. Przemek wytoczył dyskusję na konkretny i na czasie temat, a 90% wpisów to zajadłe, nienawistne i niejednokrotnie głupie, osobiste wycieczki w stosunku do niego. Też uważam że Straż Miejską należy zlikwidować a pieniądze przeznaczyć na wzmocnienie, o niebo lepiej postrzeganej i skuteczniejszej policji.
.bo to jest cały pżemysław nawży piwa a później leci na policje ze skarą BO ONI MI COŚ ROBIĄ
Ja często widzę patrole stażnczo-policyjne i to piesze więc w czym problem ?
JaHe :)
,,osobiste wycieczki,, to robi Przemysław na privach...
i jak piszą niektórzy,nie tylko tam ...
może i do mnie ,,przyjdą nocą,kolbami w drzwi załomocą,, :D
~ostrzegam niezalogowany 27 grudnia 2012r. o 18:30
nie podawajcie pżemysławowi swoich danych na priv ani na blogu.
Internauta MASI zaufał temu typowi a on bezzachamowań opublikował jego dane osobowe (powód brak argumentów)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.