Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec - raj na ziemi?
~Student KZ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 20:47
ALARM DLA SAMORZĄDOWCÓW!!! Brava naprawdę iście genialna reklama i promocja, jednak z czego to wynika??? Każdy głupi może sobie wejść na stronę choćby GUS i sprawdzić ile mieszkańców ma Bolesławiec- Piękne Miasto Dla Starych Ludzi-.
Teraz inna sprawa miano Prezydenta nosi się w miastach przekraczających 50 tys. ludzi. Tak ładnie to brzmi, jaki patos, ale może należy w końcu skończyć z tą farsą i powrócić do tytułu Burmistrza w mieście ledwo 40 tys.?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 21:00
~ napisał(a):
Te "dotacje" sa wlasnie przyczyna kryzysu polmozgu

Są przyczyną ale skutki będą opłakane jak ich nie będzie. Mówimy o tym co będzie a nie o tym co by było gdyby ich nie było.
~LUCEK niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 21:07
tu nie ma perspektyw to czym się chwalić,Ceramiką z której większość mieszkańców nic nie ma. Żadnych uczelni,fabryk.Wszyscy młodzi uciekają stąd a władza się chwali nie wiem czym. ;)
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 21:27
trza wiać z B-ca za pracą a mieszkania nawet za zeta nie chce bo go nie mam
9879
#panda nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 21:28
~ napisał(a): trza wiać z B-ca za pracą a mieszkania nawet za zeta nie chce bo go nie mam

tak-tak wiej :)
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 21:33
~Może nie mam racji napisał(a): ale ja mam inne odczucia, być może nie analizowałem wszystkiego, ale tylko dwie sprawy. Podatek od nieruchomości dla firm - bardzo wysoki, drogie przedszkola. Ale trzeba przyznać, że w porównaniu z innymi miastami nie jest najgorzej.

Przecież podatki dla firm nie mogą być wyższe bo są ustalone na maxa, więc nie będzie się rozwijała przedsiębiorczość. Nie będzie firm nie będzie pracy. Nie będzie pracy to nie będzie mieszkańców. Po co komuś mieszkanie, aquapark, przedszkole i teatr jak nie będzie miał gdzie zapracować na to wszystko?
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 21:54
Raaaaj ... ino roboty nie ma!
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 21:56
~ napisał(a): Raaaaj ... ino roboty nie ma!
W raju się nie pracuje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza