Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec - raj na ziemi?
~olo niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 21:57
~ napisał(a): Raaaaj ... ino roboty nie ma!

No właśnie, dokładnie jak w raju.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 22:03
Tak a nawet jak się ma prace to ledwo idzie koniec z końcem związać mam troje dzieci w tym jedno chore żona nie pracuje bo musi opiekować się dzieckiem nie dostaje na córke opiekuńczego bo nie dali jakiegoś punktu w orzeczeniu choć w tym samym jest że musi uczestniczyć w nauce,rechabilitacji i leczeniu i to ma być dobrze szlak mnie trafia jaksłysze o polityce pro rodzinnej trzeba stąd wyjechać to jedyne wyjście bo inaczej biada,tak tu w Bolesławcu jak i w całej polsce jest.To chory kraj a te nasze galerie i inne to porażka.
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 22:03
~olo napisał(a):

czyli prezydent mieszka w raju :D
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 22:06
~ napisał(a):
~olo napisał(a):

Prezydent w przedsionku raju, bo pracuje.
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 22:11
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~olo napisał(a):

Prezydent w przedsionku raju, bo pracuje.

tzn bierze pensje prezydenta - jak w raju
~Kicha niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 22:52
Mogę zrozumieć, że nowa firma się ogłasza, roznosi oferty i ulotki bo jakoś musi się rozreklamować. Po to robi, aby mieszkańcy mogli poznać nie tylko lepszy produkt oferowany ale i konkurencyjne ceny. Ale trudno mi zrozumieć dlaczego miasto ogłasza się, że ma mieszkania, ale nie ma pracy dla tych co jej potrzebują. Jeśli miasto tak robi, pomimo wielu pustostanów, to znaczyć może jedno - jest źle, a może być jeszcze gorzej.
~ZZ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 23:04
Przecież w TBS są dość marnej jakości mieszkania, bo czytałem na wcześniejszych forach, jak ludzie się skarżą, na wykończenie, na zalania, jak najpierw muszą schodzić do piwnicy, aby wejść na parter i piętra, bo za głęboki dół wykopali koło cmentarza itp. usterki. Dobrze, że wyrosła im porządna konkurencja prywatna, bo np. nowy budynek na Wańkowicza, w którym są mieszkania do sprzedaży jest o niebo lepiej wykonany, z porządnych materiałów, ogrzewanie gazowe (palisz kiedy chcesz i ile chcesz i tylko za swoje płacisz w mieszkaniu) i lokalizacja w dobrym miejscu, bo wszędzie blisko. Widać, jak ktoś wyżej już zauważył, mieszkań z tbsu nie za bardzo ludzie chcą.
~żydek z urzędu niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 23:12
Za rok NOWY Prezydent.Wybory 2014.:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!