Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Orka na sprzedaż, bo przynosi duże straty!

~pol niezalogowany
28 lutego 2013r. o 0:47
Kolejna nauczka dla nas - wyborców !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
391
kacfrojd
28 lutego 2013r. o 8:13
słabo się reklamują
~PL niezalogowany
28 lutego 2013r. o 9:13
gdyby było tam cieplej i nie bylo przeciągów, gdyby sauny grzały jak powinny, gdyby hydromasaze działały czesciej, gdyby bilet był troszke tanszy-to duuzo wiecej osób by chodziło z całymi rodzinami!!! a tak wolą jechać do Osiecznicy czy nawet Chojnowa! tam przynajmniej wszystko dziala jak nalezy i nie ma przeciągów.
~zola00 niezalogowany
28 lutego 2013r. o 14:59
Ja jeżdżę na baseny do Osiecznicy. Taniej i lepiej. Przynajmniej nie trzeba się zastanawiać jaka godzina i dzień tygodnia żeby pójść sobie niedrogo popływać. Będąc tam często słyszę że ludzie jeżdżą z Bolesławca i skarżą się na Orkę.
~ niezalogowany
28 lutego 2013r. o 16:26
Jak zawsze wyszła kaszana :),a dlaczego???? Jak widać nikogo to nie dziwi:) Już pomińmy cenę biletów owszem można zapłacić,ale pytanie za co? Za to co tam jest? Zimno,zimno i jak inni piszą jest jeszcze parę rzeczy .Ja sama jestem z Bolesławca byłąm raz na orce z dzieckiem i szybciej wyszłam jak weszłam.Jedno wiem na pewno ja już tam więcej nie pójdę a takich jest pewnie więcej.Więc nasi jak coś wymyśląto tylko się pośmiać można.Miasto wielkich możliwości ha ha ha
~ niezalogowany
28 lutego 2013r. o 19:18
"Prawdopodobnie "Orka" stanie się własnością Zakładów Energetyki Cieplnej".

Czyją własnością są Zakłady Energetyki Cieplnej ?? Nie miasta ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo