gdyby było tam cieplej i nie bylo przeciągów, gdyby sauny grzały jak powinny, gdyby hydromasaze działały czesciej, gdyby bilet był troszke tanszy-to duuzo wiecej osób by chodziło z całymi rodzinami!!! a tak wolą jechać do Osiecznicy czy nawet Chojnowa! tam przynajmniej wszystko dziala jak nalezy i nie ma przeciągów.
Ja jeżdżę na baseny do Osiecznicy. Taniej i lepiej. Przynajmniej nie trzeba się zastanawiać jaka godzina i dzień tygodnia żeby pójść sobie niedrogo popływać. Będąc tam często słyszę że ludzie jeżdżą z Bolesławca i skarżą się na Orkę.
Jak zawsze wyszła kaszana :),a dlaczego???? Jak widać nikogo to nie dziwi:) Już pomińmy cenę biletów owszem można zapłacić,ale pytanie za co? Za to co tam jest? Zimno,zimno i jak inni piszą jest jeszcze parę rzeczy .Ja sama jestem z Bolesławca byłąm raz na orce z dzieckiem i szybciej wyszłam jak weszłam.Jedno wiem na pewno ja już tam więcej nie pójdę a takich jest pewnie więcej.Więc nasi jak coś wymyśląto tylko się pośmiać można.Miasto wielkich możliwości ha ha ha
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.