Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam opiekunki do dziecka

9950
#ciastko nieaktywny
27 lutego 2013r. o 18:54
25zł dniówki... a pięć godzin to nie jest mało.
Życzę powodzenia!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1799
#koehl nieaktywny
27 lutego 2013r. o 20:06
dziewczyno zejdź na ziemie,za taką cenę to jedynie na dworcu możesz zostawić swoje dziecko,chyba tak nisko go nie cenisz!!!
9176
kc
27 lutego 2013r. o 21:06
koehl napisał(a): dziewczyno zejdź na ziemie,za taką cenę to jedynie na dworcu możesz zostawić swoje dziecko,chyba tak nisko go nie cenisz!!!

Gdyby "wysoko ceniła swoje dziecko" to jaką kwotę, Twoim zdaniem, powinna zaproponować ?

9950
#ciastko nieaktywny
27 lutego 2013r. o 21:44
kc napisał(a):
koehl napisał(a): dziewczyno zejdź na ziemie,za taką cenę to jedynie na dworcu możesz zostawić swoje dziecko,chyba tak nisko go nie cenisz!!!

Gdyby "wysoko ceniła swoje dziecko" to jaką kwotę, Twoim zdaniem, powinna zaproponować ?

Moja znajoma pilnowała dwuletnią dziewczynkę od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-13.00 ,za co otrzymywała 200zł tygodniowo.Czyli prosto licząc 200:5=40zł 40:5=8zł za godzinę.Myślę ,że nie jest to wygórowana cena dla osoby która zostawia swoją pociechę pod opieką obcej osoby.Owszem są matki które twierdzą ,że pracują tylko na pół etatu i nie stać ich aby płacić opiekunce tyle samo lub więcej niż one same zarabiają ,ale czy nie lepiej zostać samemu z dzieckiem ,które wiadomo inaczej czuje się i rozwija pod skrzydłem własnej matki????
4811
#Hanuska nieaktywny
27 lutego 2013r. o 21:52

Ło matko! Co ma piernik do wiatraka?

Cena jak najbardziej, jak na polskie realia ;) Sama miałam niańkę, pani dobrze po "50", pracy nie mogła znaleźć i zamiast bezczynnie siedzieć w domu, wolała przyjść do mnie i zarobić "parę groszy". Też płaciłam 5 zł na godzine. 125 złotych to może nie "kokosy", ale spokojnie można "przeżyć" za to cały tydzień. Pozdrawiam.
508
#mAdZiEnKa nieaktywny
28 lutego 2013r. o 10:08
Ludzie to wy sie ogarnijcie, jesli 5zl to dla was malo i nie bedziecie za tyle pracowac, to kto wam kaze?? to jest ogloszenie, kto nie ma ochoty na nie odpowiadac, niech nie odpowiada, a takie bzdurne komentarze niech zachowa dla siebie. najlatwiej tylko krytykowac!

Dopisane 28.02.2013r. o godz. 10:08:

ciastko napisał(a):
kc napisał(a):

Moja znajoma pilnowała dwuletnią dziewczynkę od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-13.00 ,za co otrzymywała 200zł tygodniowo.Czyli prosto licząc 200:5=40zł 40:5=8zł za godzinę.Myślę ,że nie jest to wygórowana cena dla osoby która zostawia swoją pociechę pod opieką obcej osoby.Owszem są matki które twierdzą ,że pracują tylko na pół etatu i nie stać ich aby płacić opiekunce tyle samo lub więcej niż one same zarabiają ,ale czy nie lepiej zostać samemu z dzieckiem ,które wiadomo inaczej czuje się i rozwija pod skrzydłem własnej matki????

I nie, nie jest lepiej zostac w domu z dzieckiem, chocby sie chcialo. bo za jakis czas dziecko pojdzie do przedszkola, a taka siedzaca w domu z dzieckiem matka co ma zrobic? kto ja przyjmie do pracy skoro nie maja ciaglosci pracy? lepiej juz chodzic na pol etatu za marne grosze, a sa osoby ktore chca sobie tylko dorobic i 5zl wystarczy.
5030
elcia0306
28 lutego 2013r. o 10:47
zastanow sie zanim wezmiesz opiekunke

9950
#ciastko nieaktywny
28 lutego 2013r. o 12:22
elcia0306 napisał(a): zastanow sie zanim wezmiesz opiekunke

Żywy obraz miłej starszej pani ,która chce dorobić do emerytury :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza