Te same cyganki próbowały mnie też okraść. Z tym, że 100 złoty "niby" spadło im na podłogę. Zamieszanie jeszcze zrobił ten mały (wszedł mi za ladę). Jak nigdy zachowałam zimną krew i wydarłam się, że jak mi nie odda tych pieniędzy to dzwonię na policję. Od razu się znalazły:) Takie kur** od razu trzeba policją straszyć.
Szereg artykułów nieskładnie pisanych.
Szereg zdjęć fatalnej jakości.
Ostatnia historia o pisaniu po polsku bez użycia polskich liter (w tym przypadku czekałem na ruch, po którym wielu szczęka by opadła, jednak miast tego zamieciono go pod dywan).
A teraz powielacie idiotyzm innych, czyli krytykowanie tego co piszą tamci.
Jakiś śmieszny portalik, na którym wpisy na bieżąco są cenzurowane, by dopuścić tylko te, pasujące tym, którym aktualnie wchodzi się w tyłek.
Ocknijcie się, zanim po Waszym portalu zaczną hulać pustynne kołtuny !
Bycie liderem bardzo osłabia czujność !
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.