Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
2900
#falco nieaktywny
6 maja 2013r. o 6:55
widzę że jednak temat nadal ,,istnieje,,
teraz jestem tuz przed pracą i nie mam zbyt wiele czasu na odniesienie sie do każdej kwestii poruszonej przez Kavę ale zrobię to pod wieczór
teraz tylko tyle że chyba pamiętasz o tym że to ja min. wymieniłem przewody zapłonu wraz z kopułką bo sam zwątpiłem dlaczego jest problem z zapłonem
wymieniając baterię nie ma wymogu pozostawiania starego u mechanika chyba ze zbiera złom bo sobie dorabia na boku ;)
faktem jest niska cena bo chyba zapomniałaś o tym dlaczego była tak niska...
to nie były wzgledy techniczne-zapomniałaś ?...nieważne
zapomniałaś też o tym że to ja przedstawiłem Ci fakturę Vat od autoryzowanego mechanika o całkowitym remoncie przedniego zawieszenia...ale to tez nieważne
ważna jest opinia jakiegoś ,,własnego mechanika,,
sorry ale zgadzam sie tylko z jednym...linka ręcznego mogła być zapieczona
nie pamiętam :)
pisałaś na priv i to cenię w Tobie dlatego sprawę jak napisałem wczesniej -przemyślę
pisanina skorna nie dlatego że na ogóle tylko to w ,,jakim tonie,, niczego nie zmieni a raczej wzbudza moją niechęć do innego załatwienia całej tej sprawy bo próbując wywrzeć na mnie presję nikt nigdy ze mną nic nie załatwił... ;)
ot taki jestem

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~:) niezalogowany
6 maja 2013r. o 7:25
Młodzież z "Dobrej" Pozdrawia! i zaprasza jeszcze kiedyś na Piwko :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 maja 2013r. o 7:57
~jużniemłody napisał(a): ... i dobrze wiemy że ten z PIS-u to nie tylko fanatyczny katolik,a ten z PO to niezawsze bogaty prywaciaż oszukujący urząd skarbowy.z każdej strony można wyciągnąć coś dobrego i wyrzucić coś złego ....tylko my o tym nie rozmawiamy,a zwalczamy się jak matoły.....

Traktuję Twój wpis Jużniemłody jako głos Zdrowego Rozsądku. Jeśli chcemy budować normalne Państwo , powinniśmy zacząć od spokoju , rozwagi, wiedzy .
Ze współczesnego kapitalizmu wyrzućmy owczy pęd do Mamony. Zostawmy poszanowanie własności prywatnej , niech żadna ustawa jej nie narusza. Przy czym własność prywatną traktuję jako " mój dom", nie akcje w połowie państwowej firmy. Taka własność prywatna ( akcje) jest tylko wartością handlową, niczym więcej. Symboliczny " mój dom", to najwyższa świętość. Z komunizmu zostawmy opiekuńczą rolę Państwa , dla tych , którzy nie potrafią , bądź szczęścia nie mają do biznesu. Jak słusznie zauważyłeś Jużniemłody :) :

"z każdej strony można wyciągnąć coś dobrego i wyrzucić coś złego "

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3655
#Kava nieaktywny
6 maja 2013r. o 8:19
falco napisał(a): nie mam zbyt wiele czasu na odniesienie sie do każdej kwestii poruszonej przez Kavę ale zrobię to pod wieczór
pisałaś na priv i to cenię w Tobie dlatego sprawę jak napisałem wczesniej -przemyślę

Falco - przykro mi, że sprawa wyszła na forum. Chciałam wyjaśnić to kanałem prywatnym, lecz spotkałam się z brakiem odzewu.
Jesteś aktywnym użytkownikiem forum - więc nie mogłam tego zrozumieć.
Odezwałam się również dlatego, bo widziałam, jak skorn "walczy" w mojej sprawie. Nie mogłam dłużej milczeć.

Wypomniałeś mi, o czym to niby zapomniałam. Ja w skrócie przedstawiłam swój punkt widzenia. Może celowo nie zagłębiałam się w szczegóły? Może spodziewałam się odzewu na priv?

Nie czuję się dobrze widząc tę sprawę wywleczoną na forum.
Proponuję jej ewentualną kontynuację przenieść na priva, tam gdzie jej miejsce.

Przepraszam za wywołane zamieszanie i wprowadzanie chaosu to tematu.
10114
#alter nieaktywny
6 maja 2013r. o 10:57
~jużniemłody napisał(a): tylko my o tym nie rozmawiamy,a zwalczamy się jak matoły...

Myślę, że jednak rozmowy jest dużo, a to że tyldy się w to mieszają i nie trzymają poziomu to już od ans nie zależy. Inna rzecz, że PAn Moszczynski unika dyskusji merytorycznej, a tak nawoływał do niej. Inna też rzecz, że PAn Moszczyński atakuje tzw. "anonimów" a sam się wypowiada jako "anonim". Wyczuwam tutaj próby manipulacji, i nieszczerych intencji PAnM. Ponieważ bywa na bolec.info, nadal publikuje bezsensowne wrzutki, nadal pozwala sobie na niekulturalne komentarze wobec innych użytkowników. Bo nazywanie kogoś "mendą" to nawet jest obraźliwe. Tym bardziej, że PanM wyskoczył z tym atakiem na niewinnego falco, jak "filip z konopii". Powtórzę to co pisałem wcześniej - szkoda czasu na takiego trybuna ludowego, szkoda czasu na PanaM.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
6 maja 2013r. o 10:59
Pan Moszczyński sporo pisze pod tyldą, podbijając własne tematy i zarazem obrażając innych forumowiczów.
Dajcie spokój z tym gościem.
2900
#falco nieaktywny
6 maja 2013r. o 13:27
Kava...

:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
5413
#Przemyslaw nieaktywny
6 maja 2013r. o 13:40
~:) napisał(a): Młodzież z "Dobrej" Pozdrawia! i zaprasza jeszcze kiedyś na Piwko :)
>

Dziękuję za pamięć dziękuję za sympatyczne towarzystwo.Pozdrawiam również miło było porozmawiać.Bywam tam dosyć często.Więc z przyjemnością skorzystam.[img=1367840449_irkvips.jpg]

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo