~kirm napisał(a): Ludzie, a może troszkę przyzwoitości... "znacząca produkcja" itp. ??? A niby gdzie widzieliście już film? Ach, nie widzieliście bo JEZCZE GO NIE MA W KINACH!!! Roberta. bardzo lubie ale błagam, wstrzymajcie się z oceną. puki nie zobaczycie filmu... trochę przyzwoitości...
~ napisał(a):~kirm napisał(a): Ludzie, a może troszkę przyzwoitości... "znacząca produkcja" itp. ??? A niby gdzie widzieliście już film? Ach, nie widzieliście bo JEZCZE GO NIE MA W KINACH!!! Roberta. bardzo lubie ale błagam, wstrzymajcie się z oceną. puki nie zobaczycie filmu... trochę przyzwoitości...
film jest bardzo niewygodny dla obecnych władz, do tego stopnia ze organizowane sa naloty skarbówki oraz innych dziwnych służb tuskolandu na twórców tegoż filmu, zaintersowanych odsyłam do róznych ciekawych stron w necie które maja odwagę o tym pisać- nie bazujmy na śmieciach typu: łonet.pl, wupe.pl, czy tefałen24.pl
~kirm napisał(a): Ludzie, a może troszkę przyzwoitości... "znacząca produkcja" itp. ??? A niby gdzie widzieliście już film? Ach, nie widzieliście bo JEZCZE GO NIE MA W KINACH!!! Roberta. bardzo lubie ale błagam, wstrzymajcie się z oceną. puki nie zobaczycie filmu... trochę przyzwoitości...
~to_ja napisał(a):~kirm napisał(a): Ludzie, a może troszkę przyzwoitości... "znacząca produkcja" itp. ??? A niby gdzie widzieliście już film? Ach, nie widzieliście bo JEZCZE GO NIE MA W KINACH!!! Roberta. bardzo lubie ale błagam, wstrzymajcie się z oceną. puki nie zobaczycie filmu... trochę przyzwoitości...
widziałam produkcję na promocji przedpremierowej.Film robi PIORUNUJĄCE wrażenie. Nie sądzę by ktoś temu zaprzeczył,bowiem fabuła wbija w fotel,kto tak naprawdę jest mafią. A co do Twojej uwagi,ja proponuję byś zaczął od siebie-nauki ortografii :P
~tak z boku patrząc napisał(a):~to_ja napisał(a):~kirm napisał(a): Ludzie, a może troszkę przyzwoitości... "znacząca produkcja" itp. ??? A niby gdzie widzieliście już film? Ach, nie widzieliście bo JEZCZE GO NIE MA W KINACH!!! Roberta. bardzo lubie ale błagam, wstrzymajcie się z oceną. puki nie zobaczycie filmu... trochę przyzwoitości...
widziałam produkcję na promocji przedpremierowej.Film robi PIORUNUJĄCE wrażenie. Nie sądzę by ktoś temu zaprzeczył,bowiem fabuła wbija w fotel,kto tak naprawdę jest mafią. A co do Twojej uwagi,ja proponuję byś zaczął od siebie-nauki ortografii :P
To nie "fabuła wbija w fotel", to jest zekranizowana rzeczywistość, która nas otacza. Nikt takiej fabuły nie wymyśli, trzeba być wybitnym, żeby tak ludzi w swoim kraju traktować. Istotą tego filmu jest pokazanie społeczeństwu, że już czas się obudzić. Dodatkowym atutem jest profesjonalna obsada odzwierciedlająca klimat.
~RRR napisał(a):~ napisał(a):~kirm napisał(a): Ludzie, a może troszkę przyzwoitości... "znacząca produkcja" itp. ??? A niby gdzie widzieliście już film? Ach, nie widzieliście bo JEZCZE GO NIE MA W KINACH!!! Roberta. bardzo lubie ale błagam, wstrzymajcie się z oceną. puki nie zobaczycie filmu... trochę przyzwoitości...
film jest bardzo niewygodny dla obecnych władz, do tego stopnia ze organizowane sa naloty skarbówki oraz innych dziwnych służb tuskolandu na twórców tegoż filmu, zaintersowanych odsyłam do róznych ciekawych stron w necie które maja odwagę o tym pisać- nie bazujmy na śmieciach typu: łonet.pl, wupe.pl, czy tefałen24.pl
Na ciebie tez polują bo nawet nicka nie podałeś.Stron "które mają odwagę" tez nie ujawniasz.Bardzo rozważnie-pełna konspiracja bo tuskoland czyha.