Nie powinni ukarać właścicielki mandatem. Pani Krystyna znalazła psa,nie straż miejska ,( no chyba że tą 100 przekażą dla niej). Ktoś ma dobre serce , szuka właściciela a straż nagradza siebie za to.
Wcześniej "olali" pomoc, ale jak już musieli, to i kasę wycisnęli z kobiety. Sami powinni odpowiedzieć za brak chęci pomocy, a do tego min. są utworzeni, a nie tylko do walenia mandatów. Chyba zapomnieli o podstawowej zasadzie: przede wszystkim pomagać ! Kobieta która im pomogła "pozbyć się" ze stanu psa, powinna dostać jedynie pouczenie. Psy tak reagują na grzmoty, więc nawet siłą nie da się niektórych utrzymać. Powinni to zrozumieć. Szkoda słów... tylko kasa, kasa, kasa...
Żaden mandat,za co? Pies sie wymknął,był w kojcu.przegryzł go i uciekł ,to nie jest wina tej pani,mgła nie wiedzieć ,ze pies przegryzie ,wiem cos o tym bo tez mam psa [z przechowalni w Bolesławcu],z poczatku nie mozna go było podejrzewać o ucieczkę i przegryzanie,ale po jakimś czasie wszystko przegryzał i podkopywał,aby uniknąć podobnych do tej sytuacji i wielu gorszych musiałam wziąć psa na uwięż ,co nie podoba się jednej osobie,ale ta osoba za mnie mandatów by nie płaciła za włóczęgostwo psa więc nie interesują mnie jej opinie,trudno czasem ludziom wytłumaczyć pewne sprawy,pani Moniko ,nie powinna pani płacić mandatu.
W średniowieczu na ludzi napadali rozbójnicy , a teraz napada strasz miejska, policja , itd.
Oni maja OBOWIĄZEK łupić obywatela. Nieważne za co, ale ważne aby złupić.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.