Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mandat za dobre serce?
~ niezalogowany
13 czerwca 2013r. o 14:22
polak napisał(a):
ramaj napisał(a): A gdyby tak : przegryzł kojec,uciekł i pogryzł kogoś np.dziecko tego co pomstuje na straż ?
Masz psa,masz go nie tylko kochać ale i odpowiadać za niego i zabezpieczyć przed nim,tym bardziej ,że to chyba duży pies.

Czyli inaczej mówiąc: Gdyby babka miała wąsy, to by dziadkiem była.

:D :D :D dobre
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Kazik niezalogowany
13 czerwca 2013r. o 14:44
Zamknąć wgl ten cały "Wiejski mięśnik"- po co to w bolesławcu ? hahahah Policja wystarczy. A straż niech posadzą na wioskach-bez obrazy
~ niezalogowany
13 czerwca 2013r. o 15:15
Identyfikator dla zwierząt grawerowany i problem z głowy. W razie W dzwonisz do właściciela i masz na czekolade.
Można zrobić za parę złotych u fotografa na dolnych młynach.
9040
#BoEna nieaktywny
13 czerwca 2013r. o 15:19
~Znawca spiskowej teorii dziejów napisał(a): A jeszcze mógłby - w międzyczasie - przestraszyć Czerwonego Kapturka, porwać Babcie i zgwałcić Wilka.
Powinni jeszcze wystawić mandat za nieposprzątane "kupy" - przecież w czasie "zaginięcia" musiał się wypróżniać!

Otóz to! Dlaczego miałby od razu kogoś pogryżć? bo jest duży i tylko dlatego? Te wielkie psiaki są zazwyczaj łagodne .

Zmoderowano 13.06.2013 godz.20:27 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
211
skorn
13 czerwca 2013r. o 15:25
Zwłaszcza rotweilery. Oazy spokoju.

<i>
9040
#BoEna nieaktywny
13 czerwca 2013r. o 15:28
I jeszcze odbiegnę od tematu.
Skąd taki strach przed dużymi psami? Zauważcie,że te olbrzymy zazwyczaj są ułożone, spokojne,chodzą ' przy nodze' właściela.Ja mam takiego wielkoluda i to naprawdę niezwykle pokojowe bydle,nawet nie ma pojęcia o sile ,która ma w sobie.Przyjaznie nastawiony do wszystkich i wszystkiego .
10114
#alter nieaktywny
13 czerwca 2013r. o 15:30
BoEna napisał(a):
Otóz to! Dlaczego miałby od razu kogoś pogryżć? bo jest duży i tylko dlatego? Te wielkie psiaki są zazwyczaj łagodne .

Może i nie miałby :) Tylko, że do końca tego nie możemy wiedzieć. Nie chcę nikogo krytykować za bardzo, ale jeżeli się kocha psa, który się panicznie boi burzy, to się tego psa bierze do domu. Ja tak robiłem :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
9040
#BoEna nieaktywny
13 czerwca 2013r. o 15:37
skorn napisał(a): Zwłaszcza rotweilery. Oazy spokoju.

Wiele zależy od wychowania.W moim sąsiedztwie mieszka wiele psiaków i najbardziej chałasliwe,ujadające i biegnące za człowiekiem z krzykiem są własnie te małe psinki..Natomiast te wiekie grzecznie z ignorancją na otoczenie spacerują przy włascicielu.

Dopisane 13.06.2013r. o godz. 15:37:

alter napisał(a): Może i nie miałby :) Tylko, że do końca tego nie możemy wiedzieć. Nie chcę nikogo krytykować za bardzo, ale jeżeli się kocha psa, który się panicznie boi burzy, to się tego psa bierze do domu. Ja tak robiłem :)

Czasem nie przewidzi się wszystkiego.Tego np,że psinka przegryzie kojec lub,że będzie burza.Mozliwe,że stworzenie ma jakąś traumę ,dlatego ze strachu uciekł.Nie oznacza to jednak,że zaraz kogoś pogryzie! W naszym społeczeństwie ciągle rozwija się mit dużego,grożnego ,gryzącego i obowiązkowo ma być w kagańcu...,Tego to już wogóle nie rozumię.

Zmoderowano 13.06.2013 godz.20:28 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia