Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
11202
#Anonim11202 nieaktywny
3 września 2013r. o 21:27
agak napisał(a):

Coś długo ten "pierwszy krok" trwa. Śmiem twierdzić, że jakieś 200 tysięcy lat. Jakoś jeszcze ten świat funkcjonuje, imponujące, czyż nie?

Napisałem do zniszczenia obyczajności, a nie świata, a jaka ona była 200tys. lat temu, nie wiem, tak stary nie jestem, ale wydaję mi się, że skoro jestem tu Ty i ja, więc za normalne przyjęło się związek mężczyzny i kobiety. Mówisz, że nie raz pewnie się bawiliśmy z homoseksualistami, pewnie tak, a dlatego właśnie, że nie zaglądam i pod kołdrę, a oni swoje zboczenie zostawiają właśnie w tym miejscu. Więc ok, ale jeśli wychodzi mi na ulice i uparcie demonstruje swoją chorobę psychiczną to mam prawo czuć obrzydzenie i frustrację w maksymalnym stopniu. No niestety rodzice, aż takiej tolerancji mnie nie uczyli i tego stety już nie zmienie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
3 września 2013r. o 21:36
W porządku, mnie też by pewnie to zniesmaczyło, tak jak publiczna wymiana śliny pomiędzy "zdrową" parą. Ale przecież w artykule nie ma nic obrzydliwego, dlatego nie rozumiem tego całego oburzenia.
Była prywatna, rodzinna impreza, nigdzie się z tym nie obnosili, a że jegomość przy okazji napisał artykuł, który dostrzeżono w "większym świecie", to cóż. Chyba powinniśmy się cieszyć z małego sukcesu naszego rodaka, niż obrzucać błotem parę, która niczemu nie jest winna? :)

www.agakryspin.com
11202
#Anonim11202 nieaktywny
3 września 2013r. o 21:46
Zdjęcie mnie zniesmaczyło.

Dopisane 03.09.2013r. o godz. 21:46:

I dodatkowo boli mnie, że to właśnie taki artykuł zyskał popularność. Jest to oznaką, iż dzieję się co raz gorzej i to nawet w tym jak ktoś stwierdził ,,zaściankowym kraju"
657
#agak nieaktywny
3 września 2013r. o 21:48
Ale dlaczego gorzej? Co w tym gorszącego?

Na zdjęciu jest tylko skromny całus, a gdy dwie lesbijki się liżą, to facetom to się podoba. Nie ogarniam.

www.agakryspin.com
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 21:49
Motywacja napisał(a): I dodatkowo boli mnie, że to właśnie taki artykuł zyskał popularność.

Chyba taką popularność, jak wielbłąda i żyrafy w cyrku lub w ZOO.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
3 września 2013r. o 22:03
Zgorszył mnie jak widać nawet taki całus, ale może akurat tylko mnie, nieważne. A mówiłem, że jest gorzej, bo na popularności jak widać zyskują zachowania i wydarzenia w moim przekonaniu niezgodne z ogólnie przyjętą normą.

,,Chyba taką popularność, jak wielbłąda i żyrafy w cyrku lub w ZOO."

No nie wiem czy wielbłąd w zoo jest odwiedzany w ciągu kilku godzin przez 200tys. turystów.

Dopisane 03.09.2013r. o godz. 22:03:

Jak widać nie wszystkim podoba się dwóch liżących gejów, tak samo nie wszystkim podobają się dwie lesbijki. Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka.
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 22:10
Leczyc to (...)Ciekawe czy ci co takich bronia chcieli by byc ich dziecmi po adopcji .Ci ludzie powinni byc leczeni w specjalnych zakladach. a najlepiej to(...)

Zmoderowano 03.09.2013 godz.22:57 - powód: niekulturalne słownictwo (moderator)
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 22:10
Tak gorszą w podręcznikach historii!

[img=1378239042_kntwwur.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza