Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
1
emem
3 września 2013r. o 22:39
alabaster72 napisał(a):
emem napisał(a):

No i tutaj jest wlasnie tem caly problem.
Nie wolno myslec jak ludzi podzielic, ale jak ich polaczyc!
Można było połączyć ludzi na bolec-party :| a sierpień już za nami...

BolecParty w maju 2014 z okazji 10. Urodzin Bolec.Info - zapraszam :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11261
#kalinda nieaktywny
3 września 2013r. o 22:42
Motywacja napisał(a): Czy robienie czegoś przez większość zawsze jest dobre? A może trzeba się zastanowić kto zarabia na takiej promocji i czy skutki takiego postępowania zostały w 100% przewidziane przez te rozwojowe kraje? Proponuję poczytać odnośniki, które umieściłem kilka stron wcześniej. Skoro mnie i innych podobnych pozamyka się na leczenie w psychiatryku, a zostawi ,,normalnych" homoseksualistów to ciekawe jak długo przetrwają.

O przetrwanie homoseksualistów tak bardzo się już nie troszcz :D Psychiatrykiem sam szafujesz, więc zanim zaproponujesz go innym ludziom, to i sobie samemu tę ofertę przedstaw :D I przy okazji, skoro różne tutaj rzeczy pod rozpatrzenie proponujesz, może więc warto zastanowić się i nad tym: kto na orientacji hetero zarabia i czy skutki promocji jedynie słusznej orientacji (w twoim mniemaniu) przez państwa zostały przewidziane? Ale nie myśl za dużo, bo głowa boli :D
2945
Mgosia
3 września 2013r. o 22:44
emem napisał(a):
No i tutaj jest wlasnie tem caly problem.
Nie wolno myslec jak ludzi podzielic, ale jak ich polaczyc!

I nikt ich nie dzieli , to tylko mała motywacja do przemyśleń.
Nie oni sami są denerwujący czy odpychający, a ta cała "promocja" na zasadzie "Nowych szat Cesarza". To już zaczyna być jakaś dziwna moda. Jest zdziwienie i oburzenie , że ktoś się jej nie poddaje, bo uważa ją za odchylenie od normy. Nie można mówić , że coś jest normalne, skoro takie nie jest. Widzę, że zaczyna się pochwalać, a wręcz głaskać tych ludzi za to jacy są. Mam ich wśród znajomych, akceptuję, nawet bardzo lubię , ale nie zacznę podziwiać i oddawać im hołdu , do czego dąży postępowe społeczeństwo.

Niedługo zaczną ukazywać się reklamy "zostań gejem, będziesz cool ".

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Snikers niezalogowany
3 września 2013r. o 22:48
http://kwejk.pl/obrazek/1895753/moze-warto-zadbac-o-nasze-dzieci-zamiast-wierzyc-propagandzie.html

Proponuję przeczytać ciekawą historię.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
3 września 2013r. o 22:50
GosiaM napisał(a):
Niedługo zaczną ukazywać się reklamy "zostań gejem, będziesz cool ".

Pierwszy krok wykonany:
~Rafał niezalogowany
3 września 2013r. o 23:34
Krzysztof ..Ślub jak slub , pogrzeb jak pogrzeb trza odawlići nie wnikać :-) Profeska polega na podejściu i wykonaniu , a nie natym co się o tym myśli :-) Gratulacje :-) :)
3812
#antykomercjalista nieaktywny
4 września 2013r. o 7:06
...OBRZYDLIWE !!!

... ale cóż ja "zacofany polaczek, z zaściankowej dziczy, homofob, karmiący sie nietolerancją" mogę więcej powiedziec. Widac moje zbyt proste pojęcia świata i jego zasad, którymi rządzi się od czasów czałowieka pierwotnego, nie pozwala mi byc światłym europejczykiem ( :D :D :D łłaahahaha).
Ale poważnie. Czasy ciężkie idą. Rzeczy nienormalne stają się normalne, kłamstwo i relatywizm pojęciowy stają się prawdą-jedynie obowiązującą zreszta i nie do podważenia (nawet prawnie zagwarantowaną!), a na siłę wciskanie dziwnego stwierdzenia, że skoro myslisz inaczej jesteś nietolerancyjny, zbierają efekty. Dziś bardzo modne stało się bycie za wszelką cenę otwartym i ToLeRaNcYjNyM dla wszystkiego i wszystkich......A co byłoby gdyby sejm uchwalił kategorycznie, że 2+2 =3 ?

p.s. ale jedno jest faktem, mimo wszystko okrutnym, ...... strasznie lubie p e d a ł o w a ć na rowerze !!! :D :D :D

...Ale synowie ziemi nocą się zgromadzą śmieszni karbonariusze spiskowcy wolności będą czyścili swoje muzealne bronie przysięgali na ptaka i na dwa kolory...Z.H.
~ niezalogowany
4 września 2013r. o 8:47
agak napisał(a): Ale dlaczego gorzej? Co w tym gorszącego?

Na zdjęciu jest tylko skromny całus, a gdy dwie lesbijki się liżą, to facetom to się podoba. Nie ogarniam.

Nie musisz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo