polecam dętystke w piensku tez ceny podobne np.usuniecie zęba od 30 do 50 zl :) robi tez na NFZ pani Małgorzata J. i nasi specjalisci jej nic nie zrobia bo ma legalny gabinet
#Anonim10897 nieaktywny 26 września 2013r. o 19:55
Jeżeli nie było reklamacji...dajcie mu spokój. ;) Facet prawdopodobnie "brał" za usługę dużo mniej niż w naszych pracowniach dentystycznych. ;( Usługi dentystyczne są bardzo drogie...stąd widać coraz więcej ludzi szczerbatych i bez zębów :>
Nie wiem w czym rzecz. Facet dziala bez uprawnien to w czym problem. Jeszcze troche to bedziemy leczyc zeby jak w Indiach - na ulicy. Gdyby facet mial uprawnienia wlos z glowy by mu nie spadl i najprawdopodobniej nie spadnie bo nikomu nie zaszkodzil. Odpowie jedynie za wykonywanie okreslonych czynnosci bez wymaganych prawem uprawnien. Mialem znajomego, ktory u tego pana robil protezke i pozniej nie chcac jechac do niego sam na szlifierce docieral nowe zeby. Pozdrawiam maruderow
Facet był naprawdę ok i jest mi bardzo, bardzo przykro (tak jak pewnie większości, którzy znali tego Pana), że wszystko się tak skończyło. Osobiście sama do niego chodziłam i nie wiedziałam, że nie miał uprawnień, ale co, zęby mi wyleczył i do dzisiaj jest wszystko dobrze. Ktoś na pewno musiał na niego donieść, bo nie widzę innego rozwiązania. SZKODA SZKODA SZKODA, bo facet był w porządku. Miły, dobry i miał podejście do ludzi, a przy tym też nie brał za leczenie dużo, bo wiedział sam doskonale, jak teraz ciężko jest z kasą. Naprawdę żal mi tego Pana. Dobrym ludziom zawsze wiatr w oczy wieje... ;(
A ja chciałbym tylko skromnie dodać ,że gdyby nie ten < Fałszywy dentysta > Utracił bym zapewne parę ząbków dzięki paradontozie . Smiem twierdzić ,ze wiele osób dzięki temu Panu zachowało swoje trybiki !
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.