Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmarł Tadeusz Mazowiecki
~Polak niezalogowany
28 października 2013r. o 13:31
Zrobił wiele złego, a o dobrego tyle co kot napłakał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~s niezalogowany
28 października 2013r. o 13:45
autorskie zdjecie p.Kazimierza. Ladnie panu wyszlo ;)
~pinochet niezalogowany
28 października 2013r. o 13:48
~ napisał(a): Jak to mówią. O zmarłych źle się nie wypada wypowiadać. Niech mu Bóg wybaczy
I dlatego ja nie pozwalam by w moim towarzystwie ktokolwiek zle mówił o Leninie i Stalinie
~ niezalogowany
28 października 2013r. o 14:59
"...uczył pokory w polityce..."

Widać źle uczył, bo nikogo jej nie nauczył.
211
skorn
28 października 2013r. o 15:20
Bardziej zmartwiła mnie śmierć Lou Reeda, którego nigdy nie lubiłem i którego muzyki nie słuchałem.

<i>
10114
#alter nieaktywny
28 października 2013r. o 15:30
Przy okazji odejścia TM nasuwa się refleksja, że odchodzą ludzie, którzy mimo swoich słabości byli dobrymi politykami. Dobry polityk to taki, który podejmuje decyzje dobre dla wszystkich Polaków. Nie dla siebie, nie dla partii nie dla popularności, nie dla sondaży, nie dla pijaru. Dobry polityk to taki, który potrafi słuchać, nasłuchiwać. Mazowiecki taki był. Jakim przedziwnym paradoksem są dzisiejsze czasy, kiedy do rządzenia, na stołki pchają się bezczelni nieudolni ludzie. Takie głąby, tumany nie mają żadnych hamulców, żadnych dylematów, tacy się pchają do władzy z konkretnym celem dorwania się do koryta, kosztem społeczeństwa. Ludzie uczciwi i inteligentni mają zazwyczaj wątpliwości, czy podołają wyzwaniu, czy potrafią pokonać wszystkie trudności, czy wystarczy im sił, czy posiadają odpowiednie kwalifikacje. Taki wątpliwości nie mają niewykształceni i bezczelni, wrachowani kombinatorzy, którzy niemal całkowicie opanowali sferę polityki, która dla normalnych obywateli stała się ohydną.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
28 października 2013r. o 15:43
smutny dzien bo ktos dozyl 86 lat ? ja sie ciesze i gratuluje tadkowi !
10114
#alter nieaktywny
28 października 2013r. o 15:48
~mir.ko napisał(a): smutny dzien bo ktos dozyl 86 lat ? ja sie ciesze i gratuluje tadkowi !

Tak, to prawda, dla mnie to też nie jest specjalnie smutny czas. To życie, normalne koleje losu. 86 lat, to rzeczywiście dobry wiek. Smutny dzień szczególnie dla jego rodziny. Myślę, że jednak warto poszukać kolejnej życiowej refleksji.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza