~Cukierek napisał(a): Idea szczytna, ale błąd ortograficzny w tytule wiadomości daje po oczach ;| "Chcą mieć Ją jak najdłużej". Bohaterka nie jest "osobą boską", a tylko takowe wyróżniamy wielką literą przy zaimkach. Drażni mnie swoista "germanizacja" języka (nadmiar nieuzasadnionych wielkich liter. Niektórzy do tego dorabiają ideologię, że jeżeli ktoś zasługuje na wyróżnienie, szczególne uznanie, to należy tę osobę nawet przez wielkość liter w zaimku docenić, ale to jest kompletna bzdura. Szanujmy nasz język, póki go jeszcze mamy.wiesz co TWOJE pierdo lamento w tej chwili to jest jakis banał,kogo to obchodzi co napisałas/łes wielki POLONISTO w tym milion razy ważniejszym temacie niż TWOJE pitolenie!!!!!wez się lepiej nie wypowiadaj,proszę usunąć tego zbędnego posta.CZŁOWIEK UMIERA więc OGARNIJ się człowieczku.
~Cukierek napisał(a): Idea szczytna, ale błąd ortograficzny w tytule wiadomości daje po oczach ;| "Chcą mieć Ją jak najdłużej". Bohaterka nie jest "osobą boską", a tylko takowe wyróżniamy wielką literą przy zaimkach. Drażni mnie swoista "germanizacja" języka (nadmiar nieuzasadnionych wielkich liter. Niektórzy do tego dorabiają ideologię, że jeżeli ktoś zasługuje na wyróżnienie, szczególne uznanie, to należy tę osobę nawet przez wielkość liter w zaimku docenić, ale to jest kompletna bzdura. Szanujmy nasz język, póki go jeszcze mamy.ty zgorzkniały bezduszny TWORZE
~Cukierek napisał(a): Napisałam, że idea jest szczytna. W pełni rozumiem problem i życzę chorej jak najlepiej. Wielokrotnie wspierałam w potrzebie różnych potrzebujących ludzi. Zwróciłam uwagę tylko i wyłącznie na błąd ortograficzny w tytule artykułu. Ważna jest jakość, świadczy ona o profesjonalizmie, budzi zaufanie. Nie sądzę, by obrażanie mnie było konieczne.to nie zwracaj uwagi na takie pierdoły,wszystko z profesjonalizmem zbiorki ok,swiadcza o tym inne posty w tym temacie wiec nie wywyższaj sie tu swoją wielką znajomoscią POLSZCZYZNY