Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~mała niezalogowany
23 listopada 2013r. o 12:03
NO I PRZELEW POSZEDŁ lUDZISKA DOŁACZCIE SIE DO AKCJI DAJCIE SZANSE INNYM.A NAM TEZ BEDZIE DANA
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aaa niezalogowany
23 listopada 2013r. o 14:22
Własciciele dobrze prosperujacych firm prosze pomózcie ,dajcie tej dziewczynie szansę na zycie.Ja przelałam.Duzo zdrówka dla agnieszki.
~Cukierek niezalogowany
23 listopada 2013r. o 15:09
Idea szczytna, ale błąd ortograficzny w tytule wiadomości daje po oczach ;| "Chcą mieć Ją jak najdłużej". Bohaterka nie jest "osobą boską", a tylko takowe wyróżniamy wielką literą przy zaimkach. Drażni mnie swoista "germanizacja" języka (nadmiar nieuzasadnionych wielkich liter. Niektórzy do tego dorabiają ideologię, że jeżeli ktoś zasługuje na wyróżnienie, szczególne uznanie, to należy tę osobę nawet przez wielkość liter w zaimku docenić, ale to jest kompletna bzdura. Szanujmy nasz język, póki go jeszcze mamy.
~do cukierek i moderatora niezalogowany
23 listopada 2013r. o 15:17
~Cukierek napisał(a): Idea szczytna, ale błąd ortograficzny w tytule wiadomości daje po oczach ;| "Chcą mieć Ją jak najdłużej". Bohaterka nie jest "osobą boską", a tylko takowe wyróżniamy wielką literą przy zaimkach. Drażni mnie swoista "germanizacja" języka (nadmiar nieuzasadnionych wielkich liter. Niektórzy do tego dorabiają ideologię, że jeżeli ktoś zasługuje na wyróżnienie, szczególne uznanie, to należy tę osobę nawet przez wielkość liter w zaimku docenić, ale to jest kompletna bzdura. Szanujmy nasz język, póki go jeszcze mamy.
wiesz co TWOJE pierdo lamento w tej chwili to jest jakis banał,kogo to obchodzi co napisałas/łes wielki POLONISTO w tym milion razy ważniejszym temacie niż TWOJE pitolenie!!!!!wez się lepiej nie wypowiadaj,proszę usunąć tego zbędnego posta.CZŁOWIEK UMIERA więc OGARNIJ się człowieczku.
5578
#jasiek nieaktywny
23 listopada 2013r. o 15:20
~Cukierek napisał(a): Idea szczytna, ale błąd ortograficzny w tytule wiadomości daje po oczach ;| "Chcą mieć Ją jak najdłużej". Bohaterka nie jest "osobą boską", a tylko takowe wyróżniamy wielką literą przy zaimkach. Drażni mnie swoista "germanizacja" języka (nadmiar nieuzasadnionych wielkich liter. Niektórzy do tego dorabiają ideologię, że jeżeli ktoś zasługuje na wyróżnienie, szczególne uznanie, to należy tę osobę nawet przez wielkość liter w zaimku docenić, ale to jest kompletna bzdura. Szanujmy nasz język, póki go jeszcze mamy.
ty zgorzkniały bezduszny TWORZE
~Cukierek niezalogowany
23 listopada 2013r. o 15:55
Napisałam, że idea jest szczytna. W pełni rozumiem problem i życzę chorej jak najlepiej. Wielokrotnie wspierałam w potrzebie różnych potrzebujących ludzi. Zwróciłam uwagę tylko i wyłącznie na błąd ortograficzny w tytule artykułu. Ważna jest jakość, świadczy ona o profesjonalizmie, budzi zaufanie. Nie sądzę, by obrażanie mnie było konieczne.
~ niezalogowany
23 listopada 2013r. o 16:02
~Cukierek napisał(a): Napisałam, że idea jest szczytna. W pełni rozumiem problem i życzę chorej jak najlepiej. Wielokrotnie wspierałam w potrzebie różnych potrzebujących ludzi. Zwróciłam uwagę tylko i wyłącznie na błąd ortograficzny w tytule artykułu. Ważna jest jakość, świadczy ona o profesjonalizmie, budzi zaufanie. Nie sądzę, by obrażanie mnie było konieczne.
to nie zwracaj uwagi na takie pierdoły,wszystko z profesjonalizmem zbiorki ok,swiadcza o tym inne posty w tym temacie wiec nie wywyższaj sie tu swoją wielką znajomoscią POLSZCZYZNY
takiego posta mogłas wysłac bezposrednio do redakcji bolecinfo a nie pisac tu,wygląda na to wiec ze masz gdzies problem i tyle
Pani Agnieszko głowa do góry uda się!!!
7878
#ojciec nieaktywny
23 listopada 2013r. o 17:53
Czy wiecie jak sprawdzić czy kasa doszła na konto? Z przelewem z zagranicy może być różnie. Wolę być pewny że doszło. Może zadzwonić do ZB i spytać? Jeśli tak, to do kogo tam zadzwonić?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza