~kazek napisał(a): ciekaw jestem czy ta terapia za 35 tys daje jakies realne szanse wyleczenia czy tylko jest to cena za kupno nadziei ? Nie rozumie dlaczego u nas w kraju nie mozna zrobic operacji skoro u sąsiadów zza miedzy można bez problemu ? To mi sie nie miesci w glowie, bez kitu. Swoją drogą gdyby byla pewnosc ze ta operacja zalatwi sprawe to zrobilbym wszystko , nawet ukradł te pieniadze komus , zeby tylko wiedziec ze zrobilem wszystko co bylo mozliwe. Nie zazdroszcze sytuacji , naprawde...A ja jestem ciekawa czy zastanawiałbyś się jeśli to chodziłoby o twoich najbliższych. Robiłbyś wszystko aby te pieniądze zdobyć.
~ napisał(a):~kazek napisał(a): ciekaw jestem czy ta terapia za 35 tys daje jakies realne szanse wyleczenia czy tylko jest to cena za kupno nadziei ? Nie rozumie dlaczego u nas w kraju nie mozna zrobic operacji skoro u sąsiadów zza miedzy można bez problemu ? To mi sie nie miesci w glowie, bez kitu. Swoją drogą gdyby byla pewnosc ze ta operacja zalatwi sprawe to zrobilbym wszystko , nawet ukradł te pieniadze komus , zeby tylko wiedziec ze zrobilem wszystko co bylo mozliwe. Nie zazdroszcze sytuacji , naprawde...A ja jestem ciekawa czy zastanawiałbyś się jeśli to chodziłoby o twoich najbliższych. Robiłbyś wszystko aby te pieniądze zdobyć.
~Cukierek napisał(a): Idea szczytna, ale błąd ortograficzny w tytule wiadomości daje po oczach ;| "Chcą mieć Ją jak najdłużej". Bohaterka nie jest "osobą boską", a tylko takowe wyróżniamy wielką literą przy zaimkach. Drażni mnie swoista "germanizacja" języka (nadmiar nieuzasadnionych wielkich liter. Niektórzy do tego dorabiają ideologię, że jeżeli ktoś zasługuje na wyróżnienie, szczególne uznanie, to należy tę osobę nawet przez wielkość liter w zaimku docenić, ale to jest kompletna bzdura. Szanujmy nasz język, póki go jeszcze mamy.
~ napisał(a): Jakaś pani napisała na blogu że może pomóc rodzinie załatwić za darmo operację we Francji.Proszę o info rodzinę czy coś się uda załatwić w tym kierunku ?? ?? ??
~ napisał(a): Jakaś pani napisała na blogu że może pomóc rodzinie załatwić za darmo operację we Francji.Proszę o info rodzinę czy coś się uda załatwić w tym kierunku ?? ?? ??