Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcą mieć Ją jak najdłużej
~ niezalogowany
24 listopada 2013r. o 16:47
~kazek napisał(a): ciekaw jestem czy ta terapia za 35 tys daje jakies realne szanse wyleczenia czy tylko jest to cena za kupno nadziei ? Nie rozumie dlaczego u nas w kraju nie mozna zrobic operacji skoro u sąsiadów zza miedzy można bez problemu ? To mi sie nie miesci w glowie, bez kitu. Swoją drogą gdyby byla pewnosc ze ta operacja zalatwi sprawe to zrobilbym wszystko , nawet ukradł te pieniadze komus , zeby tylko wiedziec ze zrobilem wszystko co bylo mozliwe. Nie zazdroszcze sytuacji , naprawde...
A ja jestem ciekawa czy zastanawiałbyś się jeśli to chodziłoby o twoich najbliższych. Robiłbyś wszystko aby te pieniądze zdobyć.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kazek niezalogowany
24 listopada 2013r. o 18:42
~ napisał(a):
~kazek napisał(a): ciekaw jestem czy ta terapia za 35 tys daje jakies realne szanse wyleczenia czy tylko jest to cena za kupno nadziei ? Nie rozumie dlaczego u nas w kraju nie mozna zrobic operacji skoro u sąsiadów zza miedzy można bez problemu ? To mi sie nie miesci w glowie, bez kitu. Swoją drogą gdyby byla pewnosc ze ta operacja zalatwi sprawe to zrobilbym wszystko , nawet ukradł te pieniadze komus , zeby tylko wiedziec ze zrobilem wszystko co bylo mozliwe. Nie zazdroszcze sytuacji , naprawde...
A ja jestem ciekawa czy zastanawiałbyś się jeśli to chodziłoby o twoich najbliższych. Robiłbyś wszystko aby te pieniądze zdobyć.

.
bo dokladnie to właśnie napisałem. Zrobiłbym dosłownie wszystko. Nawet bym zabił.
~ niezalogowany
24 listopada 2013r. o 21:02
do "kazek".....ale napisałes, że " GDYBY BYŁA PEWNOŚĆ, ŻE OPERACJA Z A Ł A T W I SPRAWĘ !!!! A ja pytam: kto przy chorobie ma P E W N O Ś Ć ???????? Nikt ci niczego nie zagwarantuje.
~Miodzio niezalogowany
24 listopada 2013r. o 23:52
~Cukierek napisał(a): Idea szczytna, ale błąd ortograficzny w tytule wiadomości daje po oczach ;| "Chcą mieć Ją jak najdłużej". Bohaterka nie jest "osobą boską", a tylko takowe wyróżniamy wielką literą przy zaimkach. Drażni mnie swoista "germanizacja" języka (nadmiar nieuzasadnionych wielkich liter. Niektórzy do tego dorabiają ideologię, że jeżeli ktoś zasługuje na wyróżnienie, szczególne uznanie, to należy tę osobę nawet przez wielkość liter w zaimku docenić, ale to jest kompletna bzdura. Szanujmy nasz język, póki go jeszcze mamy.

Słodziaku, proponuję na długie bezsenne noce literaturę języka polskiego. Na pewno znajdziesz!
Z poważaniem
~ niezalogowany
25 listopada 2013r. o 8:44
Jakaś pani napisała na blogu że może pomóc rodzinie załatwić za darmo operację we Francji.Proszę o info rodzinę czy coś się uda załatwić w tym kierunku ?? ?? ??
~Ula niezalogowany
25 listopada 2013r. o 10:02
~ napisał(a): Jakaś pani napisała na blogu że może pomóc rodzinie załatwić za darmo operację we Francji.Proszę o info rodzinę czy coś się uda załatwić w tym kierunku ?? ?? ??

Po wpisie tej Pani, w komentarzach podano nr telefonu do p. Adama w prośbą o kontakt, ale wczoraj nikt się w tej sprawie nie kontaktował. Rodzina prosi o namiary do tej Pani lub o kontakt z jej strony
~ja niezalogowany
25 listopada 2013r. o 18:13
~ napisał(a): Jakaś pani napisała na blogu że może pomóc rodzinie załatwić za darmo operację we Francji.Proszę o info rodzinę czy coś się uda załatwić w tym kierunku ?? ?? ??

a ktoś może podać link gdzie jest taka informacja; może zebrane dotychczas pieniądze można wykorzystać na przejazd/przelot i pobyt we Francji, jeśli jest informacja, że operację uda się załatwić za darmo...trzymam kciuki
~ niezalogowany
25 listopada 2013r. o 20:28
]Jakaś pani Marta napisała że może pomóc załatwić operację we Francji za darmo bo tam też jej ojciec miał operację ale nie zostawiła żadnych namiarów na siebie niestety.Miejmy nadzieję że to nie był głupi żart i ta pani się odezwie.

Zmoderowano 26.11.2013 godz.20:25 - powód: topposting (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.