Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Telewizja Polonia w Bazylice Maryjnej
~gender jest O.K. niezalogowany
29 grudnia 2013r. o 23:50
~tomek napisał(a): Szkoda ze proboszcz nie miał odwagi przeczytać tego listu. Albo mu z telewizji zabronili. Bo teraz o pedałach można się wypowiadać tylko pozytywnie. A u konkurencji to jest całkowity zakaz. Nic przez cenzurę nie przejdzie z automatu.

Na wcześniejszej też nie czytali, bo wiedzą że biskupi tym listem się ośmieszyli, również jak i ty.

Chyba polubię tego Jarosiewicza. Widać że ma na tyle oleju w głowie żeby siebie i miasta nie ośmieszać czytaniem tego żenującego listu "średniowiecznych" dziadków w purpurach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 0:38
~gender jest O.K. napisał(a):

Może na początek przeczytać:
http://www.opoka.org.pl/biblioteka/W/WE/kep/swrodziny_29122013.html

emem napisał(a): W Internecie mozna napisac jak sie tylko chce :-)

Ten gościu jest niesamowity.
~srafi niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 7:58
rafi napisał(a): A dlaczego jakiś kościół ma być promocją miasta ?? zresztą w tej Ameryce nie ma polskich kościołów ?? i jaki to rodzaj promocji miasta ?? Dni ceramiki jak by pokazali to ok ale żeby pokazywali coś takiego ??

skończ dziecko to swoje gimnazjum a potem sie wypowiadaj, pokazywanie co tydzień mszy w tv nie jest promocją ani bolesławca ani innego miasta!!! to po prostu cykl transmisji który jest w tej tv od lat, ale cóż lepiej pokazać jaki to jesteś przeciwko wszystkiemu, poziom twojej wypowiedzi wskazuje na niezbyt rozgarnięty umysł zresztą nie tej jednej wypowiedzi... jedno musze przyznać: masz idealnie dobrany avatar- konkretny !! wskazujący: uwaga jestem idiotą, aaaa, a co niby mieli by transmitować z dni ceramiki??? plener? rozpalanie pieca czy może kiermasz ceramiczny?? (...)

Zmoderowano 30.12.2013 godz.9:19 - powód: ubliżanie (moderator)
1
emem
30 grudnia 2013r. o 8:32
rafi napisał(a):
emem napisał(a): Chociazby dlatego, ze jest to kosciol z BOLESLAWCA.

Ty też jesteś z Bolesławca i co latasz promować kościoły w Krakowie ?? nie sądzę aby ci ludzie w Ameryce jakoś skakali z radości ze zobaczą kościół ze Bolesławiec dla mnie nie ma to nic z promocją miasta bo pielgrzymek do Bolesławca z Ameryki czy z Niemiec czy nie wiadomo z skąd tu nie będzie chyba ze ty zaczniesz promować Bolesławiec w Krakowie jestem ciekaw ilu Krakowianów będzie wiedzieć gdzie to miasto leży :D pewnie zacofani jak szlachta ze stolicy :D widzą swój czubek nosa :D :*

Kosciolow jako tako nie promuje, bo wiekszosc osob, z ktorymi sie spotykam nie interesuje sie kosciolami (choc sa i tacy). Ale tam gdzie moge pokazuje boleslawiecka ceramike i wiekszosc ludzi jest nia zauroczona. Kilka kompletow nawet podarowalem.

A co do mszy z Boleslawca - ja osobiscie takich rzeczy nie ogladalem, ale zapewne sa ludzie, ktorzy ogladaja i ogladac beda. Jezeli przyjezdza telewizja i chce to pokazac polonii, to tylko sie cieszyc. Moze nie jest to glowny element promocji miasta poza granicami, ale zawsze jakis. Ceramika dotrzesz do jednej grupy osob, msza do innej, a koncertem Dody do jeszcze innej. Im wiecej osob dowie sie o Boleslawcu tym lepiej.

Dopisane 30.12.2013r. o godz. 08:32:

~tomek napisał(a): Szkoda ze proboszcz nie miał odwagi przeczytać tego listu.

I bardzo dobrze, ze nie czytali, bo to same bzdury.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~BB niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 9:12
Tez jesteś tęczowy?

Zmoderowano 30.12.2013 godz.9:22 - powód: topposting (moderator)
1
emem
30 grudnia 2013r. o 9:52
~BB napisał(a):
Tez jesteś tęczowy?Zmoderowano 30.12.2013 godz.9:22 - powód: topposting (moderator)

Masz na mysli to, czy jestem za prowadzeniem badan odnosnie zmian kulturowych w rozumieniu plci? O tym czy to jest normalne, ze ojciec idzie na tacierzynski a mama idzie do pracy, albo o tym, ze jesli kobieta chce isc do wojska albo wydobywac wegiel to czy to jest ok? Tak, jestem.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
30 grudnia 2013r. o 13:57
emem napisał(a):
~BB napisał(a):
Tez jesteś tęczowy?Zmoderowano 30.12.2013 godz.9:22 - powód: topposting (moderator)

(...) Tak, jestem.

to było wiadome od dawna...
211
skorn
30 grudnia 2013r. o 15:51
emem napisał(a): Masz na mysli to, czy jestem za prowadzeniem badan odnosnie zmian kulturowych w rozumieniu plci? O tym czy to jest normalne, ze ojciec idzie na tacierzynski a mama idzie do pracy, albo o tym, ze jesli kobieta chce isc do wojska albo wydobywac wegiel to czy to jest ok? Tak, jestem.

Do tego potrzeba są badania?

Kobieta do pracy w kopalni się nie nadaje.

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.