Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Krzemiński do Rady Powiatu
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 września 2014r. o 20:15
Zgadza się Papugo :) Mam nadzieję , że Jegomość wie na czym polegają kompetencje Rady Powiatu , bo ja nie. Zechcesz mnie poinformować Krzychu ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11640
#amgen nieaktywny
10 września 2014r. o 20:16
A jaki jest program wyborczy Pana kandydata, który zamierza zrealizować w przypadku jego wyboru do rady powiatu? Gdzie ewentualnie można z programem zapoznać się?
~ niezalogowany
10 września 2014r. o 20:21
amgen napisał(a): A jaki jest program wyborczy Pana kandydata, który zamierza zrealizować w przypadku jego wyboru do rady powiatu? Gdzie ewentualnie można z programem zapoznać się?

Tam nie potrzebne są żadne programy.
11222
#Amnesty nieaktywny
10 września 2014r. o 20:21
w Teletygodniu ... :D
116
#moderator nieaktywny
10 września 2014r. o 20:31
~Wyborca czytający bolec. napisał(a):
No to mnie rozśmieszyliście . Nie będzie pisał on , to napisze ta pani o pseudonimie "Mildzia". Ups .........przecież to żona tego pana , zdaje się :P

Temat dotyczy startowania w wyborach Jegomościa i jego żona , pracując w redakcji , ma prawo pisać w niej artykuły. Idąc twoim tokiem rozumowania , wynika , że nikt z redakcji nie powinien wtedy pisać żadnych informacji , czy też felietonów , bo są związani z nim zawodowo.

~Wyborca czytający bolec. napisał(a): Obserwuję tych Państwa od kilku lat (głównie przez portale ) i mogę stwierdzić , że mają straszne parcie na to by zaistnieć i być kimś .

Twój punkt obserwacji jest bardzo ograniczony , skoro widzisz ich działanie "głównie" przez portale.

~Wyborca czytający bolec. napisał(a): Niestety nie zagłosuję na tego pana ani ja , ani nikt z mojej rodziny ( bliższej i dalszej).

Z tego wynika , że wypowiadasz się nie tylko za siebie ale też za swoich bliskich. Czy masz na to ich upoważnienie. A może ty im nakazujesz , na kogo mają głosować , a na kogo nie.

~Wyborca czytający bolec. napisał(a): Nie potrzebny nam kolejny polityk, który uważa że jest nieomylny i wszystko wie najlepiej .

Gdzie Jegomość napisał lub powiedział , że jest nieomylny ? Dlaczego zarzucasz mu coś , czego nie robi ?

~Wyborca czytający bolec. napisał(a): jeżeli będzie politykował , tak jak moderuje ( usuwanie całych wpisów lub wycinanie części zdań tak by została bezładna papka), to nic dobrego z tego dla mieszkańców nie wyniknie .

Kolejny przykład braku wiedzy i opierania swojego zdania na " zdaje mi się ".
Na portalu działa kilku moderatorów , a akurat Jegomość jest najmniej aktywny.
Jeżeli wycinane są części , czy też całe wpisy , to dlatego , że naruszają regulamin portalu.
~Mella niezalogowany
10 września 2014r. o 20:35
~Malec napisał(a): A może to jest właśnie to? Może jakieś świeże pomysły wykiełkują. Czemu nie dać szansy?! Na pewno ktoś tamte dinozaury powinien podmienić. Mój głoś masz. Powodzonka.
Każdy ma prawo startować,gdzie chce.Ale TEN DZIECIOL nikogo nie reprezentuje.Chodzi mu tylko o wlasny interes.A oszukiwanie wyborców ,ze im cos załatwisz to ewidentne OSZUSTWO!!!
5529
#przekornick nieaktywny
10 września 2014r. o 20:38
Dlaczego się, Moderatorze, nie odnosisz do kwestii darmowej reklamy dla - jakby nie było - kandydata na Radnego Powiatu? I dlaczego Pani/Pańska Redakcja, oferuje Panu Kandydatowi możliwość promowania się za darmo? Dlaczego nie dokonano wpisu, o jakim wspomniałem w swej poprzedniej wypowiedzi? Dlaczego Komitet Wyborczy wymieniono z nazwy za darmo?

Jeśli planujecie Państwo taki cykl z kandydatami na Radnych Powiatu (w którym to będą pisać sami o sobie, bez pytań dziennikarzy), to naturalnie przepraszam.

Pozdrawiam

116
#moderator nieaktywny
10 września 2014r. o 20:44
przekornick napisał(a): Dlaczego się, Moderatorze, nie odnosisz do kwestii darmowej reklamy dla - jakby nie było - kandydata na Radnego Powiatu? I dlaczego Pani/Pańska Redakcja, oferuje Panu Kandydatowi możliwość promowania się za darmo?

To nie jest żadna reklama , tylko informacja dziennikarza , który pracuje w tej redakcji. W redakcji prywatnego portalu i ma do tego pełne prawo.
Po za tym Jegomość nie przedstawił oprócz tej informacji , żadnych treści o swoim programie wyborczym , więc o co Ci chodzi ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!