~Wyborca czytający bolec. napisał(a):
No to mnie rozśmieszyliście . Nie będzie pisał on , to napisze ta pani o pseudonimie "Mildzia". Ups .........przecież to żona tego pana , zdaje się :P
Temat dotyczy startowania w wyborach Jegomościa i jego żona , pracując w redakcji , ma prawo pisać w niej artykuły. Idąc twoim tokiem rozumowania , wynika , że nikt z redakcji nie powinien wtedy pisać żadnych informacji , czy też felietonów , bo są związani z nim zawodowo.
~Wyborca czytający bolec. napisał(a): Obserwuję tych Państwa od kilku lat (głównie przez portale ) i mogę stwierdzić , że mają straszne parcie na to by zaistnieć i być kimś .
Twój punkt obserwacji jest bardzo ograniczony , skoro widzisz ich działanie "głównie" przez portale.
~Wyborca czytający bolec. napisał(a): Niestety nie zagłosuję na tego pana ani ja , ani nikt z mojej rodziny ( bliższej i dalszej).
Z tego wynika , że wypowiadasz się nie tylko za siebie ale też za swoich bliskich. Czy masz na to ich upoważnienie. A może ty im nakazujesz , na kogo mają głosować , a na kogo nie.
~Wyborca czytający bolec. napisał(a): Nie potrzebny nam kolejny polityk, który uważa że jest nieomylny i wszystko wie najlepiej .
Gdzie Jegomość napisał lub powiedział , że jest nieomylny ? Dlaczego zarzucasz mu coś , czego nie robi ?
~Wyborca czytający bolec. napisał(a): jeżeli będzie politykował , tak jak moderuje ( usuwanie całych wpisów lub wycinanie części zdań tak by została bezładna papka), to nic dobrego z tego dla mieszkańców nie wyniknie .
Kolejny przykład braku wiedzy i opierania swojego zdania na " zdaje mi się ".
Na portalu działa kilku moderatorów , a akurat Jegomość jest najmniej aktywny.
Jeżeli wycinane są części , czy też całe wpisy , to dlatego , że naruszają regulamin portalu.