~kinia napisał(a): Pełno ich wszędzie bo po pierwsze mają taką pracę, opisuj
przecież to co się dzieje w regionie, a po drugie są aktywni,
organizują różne akcje. Czy nie właśnie taki powinien być radny?
~to_ja napisał(a):~Andy napisał(a):
Ramaj nie mierz innych swoją miarą. Ja uważam, że jak na te dwadzieściakilka lat to ten gość osiągnął całkiem niemało. Chociaż są tacy, co w tym wieku Nobla dostawali to jak na bolesławiec i w porównaniu z innymi w tym wieku to szacunek dla jegomościa.
Sorry,Andy ale co on takiego osiagnal?????? smiech na sali!!! Na szczescie boleslawianie nie sa durni i tego goscia -jego nie wybiora. A ja jestem ciekawa jakie to wydarzenia w Boleslawcu organizowal jegomosc???? Czyzby znowu sie podpinal pod kogos???? być na organizowanych przeze mnie wydarzeniach Zmoderowano 10.09.2014 godz.22:17 - powód: topposting (moderator)
~Iks napisał(a):~to_ja napisał(a):~Andy napisał(a):Sorry,Andy ale co on takiego osiagnal?????? smiech na sali!!! Na szczescie boleslawianie nie sa durni i tego goscia -jego nie wybiora. A ja jestem ciekawa jakie to wydarzenia w Boleslawcu organizowal jegomosc???? Czyzby znowu sie podpinal pod kogos???? być na organizowanych przeze mnie wydarzeniachZmoderowano 10.09.2014 godz.22:17 - powód topposting (moderator)
Ramaj nie mierz innych swoją miarą. Ja uważam, że jak na te dwadzieściakilka lat to ten gość osiągnął całkiem niemało. Chociaż są tacy, co w tym wieku Nobla dostawali to jak na bolesławiec i w porównaniu z innymi w tym wieku to szacunek dla jegomościa.
Zartujesz,prawda???? wosp orgazniowala p.Jana trawniczek przez 11 lat ,potem pan Abramowicz przez 5 lat,potem Sylwia Zajac przez rok.Potem Via Sudetica Bogdana Nowaka. Ja rozumiem,ze on sie lubi podpianc pod czyjas robote ale to jest SMIECH NA SALI!! gliniade od poczatku organizowal tylko i wylacznie Bogdan Nowak. Sorry ,kolego ale to,ze ktos pomaga przy orgaznioacji jakiegos wydarzenia czy festynu nie oznacza,ze go tworzyl.To megalomania przypisywanie sobie takich rzeczy.Wolonatiuszy przy kazdej imprezie jest setki,wyobrazasz sobie by kazdy przypisywal sobie tworzenie czy orgazniacje takiego wydarzenia? Toz to same KLAMSTWO w zywe oczy !!!!
Tak z głowy, bo nie śledzę wszystkiego.
Wośpy, Gliniady, koncerty charytatywne, zbiórki, czy inne tego typu rzeczy. Nie znam gościa osobiście, ale popieram bo widzę, że robi więcej niż 99% innych. I więcej niz ty marudny anonimie w życiu zrobisz.
~ napisał(a): Panna ,a może byś TY cztery litery ruszył .PANNA startuj . ;)
alter napisał(a): Więc może ... wstępnie opowiesz nam co będzie dla Ciebie najważniejsze w pełnieniu tej publicznej funkcji? :)