~Kierowca napisał(a): dzisiaj na wyjazdówce z Bc, kawałek za Mrówką ok 22 prawie potrąciłem pieszego w czarnej kurtce i czarnych spodniach...na szczęście dla niego zareagowałem odpowiednio i pewnie dzięki temu dopija swoją nalewkę gdzieś w domowym zaciszu...niby wina byłaby jego...zero odblasków, nieprawidłowa strona ulicy(szedł w stronę Łąki), ale pewnie nie byłoby to zbyt miłe doświadczenie mając na sumieniu takiego spacerowicza...kierowcy uważajcie, bo nieszczęście jest zaraz za rogiem...
~ napisał(a):~Kierowca napisał(a): dzisiaj na wyjazdówce z Bc, kawałek za Mrówką ok 22 prawie potrąciłem pieszego w czarnej kurtce i czarnych spodniach...na szczęście dla niego zareagowałem odpowiednio i pewnie dzięki temu dopija swoją nalewkę gdzieś w domowym zaciszu...niby wina byłaby jego...zero odblasków, nieprawidłowa strona ulicy(szedł w stronę Łąki), ale pewnie nie byłoby to zbyt miłe doświadczenie mając na sumieniu takiego spacerowicza...kierowcy uważajcie, bo nieszczęście jest zaraz za rogiem...
Ci co wiedzą jeżdżą tam ostrożnie. Najbardziej niebezpieczne miejsce w gminie Bolesławiec - dla pieszych i dla kierowców.
~ napisał(a):
Moim zdaniem najbardziej niebezpieczne miejsce w gminie Bolesławiec to jest Bolesławiec ul. Modłowa...