~Sympatyk ZB niezalogowany 21 października 2014r. o 22:56
~ napisał(a):
~sympatyk ZB napisał(a): Dasz radę? łatwe takie?
Nie to jest nie do zrobienia - wymaga wręcz złotej rybki! I własnie dlatego organizacje pożytku publicznego mnożą się jak chomiki syjamskie :D
Dlaczego nie zakładasz zatem swojej? Lenistwo czy brak operatywności? A zapewne zwykła zawiść charakterystyczna dla nierobów i nieudaczników.
Łukasz, z dobrego komitetu startujesz. Liczę, że się dostaniesz
W.K.
~MŁODY niezalogowany 21 października 2014r. o 22:57
Kto to ?? ?? ?? ??
-wyremontował ulicę Staszica ??
-organizuje dzień dziecka na Rowku od zawsze (niewidziany od 6 lat)??
-jest energiczny ??
-pełen pomysłów na polepszenie życia mieszkańców osiedla ??
-pamięta o wyborcach co 4 lata ??
-obieca wszystko aby dostać się do rady miasta ??
-nic nie zrobił przez 12 lat będąc radnym??
odpowiedz??
nie chcesz aby On znów nic nie robił przez kolejne 4 lata ??
Nie mieszkam na os staszica alle myślę że to ktoś na literę N
Jeżeli się mylę to przepraszam ,Czyżby po dwóch kadencjach radnego była jego zasługą remont w/w ulicy?
~z osiedla niezalogowany 22 października 2014r. o 6:17
Nie zapominajmy, ze dziadek kandydat ma corke kierowniczke w UM. Dziadek zrobi wszystko aby sie dostac. Jesli mu sie nie uda to car coreczke wymieni na kogos mu potrzebnego. Teraz rozumiecie jego determinacje.
- KWW Ziemia Bolesławiecka
- KWW Piotra Romana
- KWW Platforma Samorządowa Powiatu Bolesławieckiego
- KWW Wasza Rada.
Może ktos mi wyjaśni co to za komitety co to za ludzie ,gdzie do tej pory działali, z jakiej organizacji poprzechodzili tworząc te "stwory".Juz sie pogubiłem ....??????????? !! !!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.