Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kandydaci do Rady Miasta - okręg nr 5
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 8:11
~z osiedla napisał(a): Nie zapominajmy, ze dziadek kandydat ma corke kierowniczke w UM. Dziadek zrobi wszystko aby sie dostac. Jesli mu sie nie uda to car coreczke wymieni na kogos mu potrzebnego. Teraz rozumiecie jego determinacje.
I to jest obraz tego miasta:nepotyzm,oszustwa,kretactwa,komitywa lokalnych kacykow.I co tu się może zmienić na lepsze dla mieszkancow??NIC!!Tylko stad wiac!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 8:23
Po wyborach rozliczeniem tej całej SITWY powinn zajac się Prokuratura.Tak to niestety wygląda!

Zmoderowano 22.10.2014 godz.20:37 - powód: cytowanie (moderator)
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 8:33
nie tylko młodzi są potrzebni ale i doświadczeni pracujący menadzerowie, młodym był Kasprzyk i co? jak się dostał zapomniał kto go poparł i jakie miał plany, niepotrzebni nam zaspani emeryci ale ludzie prężnie działający, pracujący i nie liczący tylko na dietę
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 9:02
~ napisał(a): Może ktos mi wyjaśni co to za komitety co to za ludzie ,gdzie do tej pory działali, z jakiej organizacji poprzechodzili tworząc te "stwory".Juz sie pogubiłem ....??????????? !! !!

- KWW Ziemia Bolesławiecka to ludzie bolesławieckiej Unii Wolności
- KWW Piotra Romana to ludzie Forum Samorządowego
- KWW Platforma Samorządowa Powiatu Bolesławieckiego to wstydliwie wypierająca się własnej firmy Platforma Obywatelska
- KWW Wasza Rada to palikotowcy, którzy w związku z kompromitacją ich patrona stwierdzili że opłacalniej będzie być bezpartyjnymi
~ZiBi niezalogowany
22 października 2014r. o 9:11
~ napisał(a):
- KWW Ziemia Bolesławiecka
- KWW Piotra Romana
- KWW Platforma Samorządowa Powiatu Bolesławieckiego
- KWW Wasza Rada.

Może ktos mi wyjaśni co to za komitety co to za ludzie ,gdzie do tej pory działali, z jakiej organizacji poprzechodzili tworząc te "stwory".Juz sie pogubiłem ....??????????? !! !!

jak do tej pory nie słyszałeś np. o pozytywnej działalności ZB to śmiem twierdzić, żeś długo w Bolesławcu nie był.
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 9:18
Nie jestem sympatykiem PO ale te wasze wpisy że PO wstydzi się własnego szyldu są nie zasadne bo o ile się orientuję to kandydaci do rady są w 80% bezpartyjni ,podobnie jest w PSL na 10 kandydatów jest 1członeka 9 to bezpartyjni tz sympatycy .
~ niezalogowany
22 października 2014r. o 9:32
Narobiło się tych bezpartyjnych od czasu jak ich partie zaczęły grabić i psuć Polskę na bezczelnego. Z tonącego okrętu wszyscy zmykają bezpartyjnie, to musi się robić łapankę na zewnątrz pod inną nazwą.
A nuż ludzie się nie zorientują że to POpaprańcy :D
~A niezalogowany
22 października 2014r. o 10:39
Popieram jestem za Łukaszem...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza