Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy Prezydent Piotr Roman to człowiek honoru i sumienny samorządowiec, polityczny macher i kłamca, czy też nie wie co czyni ?

~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 16:10
~to_ja napisał(a): Jak widać po tym to Piotr Roman ciagle lubi nabijąć ludzi w butelkę .... http://bobrzanie.pl/2014/11/04/maciej-malkowski/ratuszowa-prawda-wyjasnienia-do-wywiadu-bolec-info

Roman zawsze lawirował i to z dużą nieudolnoscią naiwniaka, że świat to kupi. Jeżeli będzie duża frekwencja na wyborach to je przegra, bo kościół już też zaczyna kuleć. LUDZIE idźcie na wybory. wyplenić tych politycznych uwłaszczonych cwaniaków. Nie głosujcie na pracowników Romana nawetjak to są wasi znajomi. W Bolesławcu tej klice już dziękujemy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~to_ja niezalogowany
4 listopada 2014r. o 16:19
~ napisał(a):
~to_ja napisał(a): Jak widać po tym to Piotr Roman ciagle lubi nabijąć ludzi w butelkę .... http://bobrzanie.pl/2014/11/04/maciej-malkowski/ratuszowa-prawda-wyjasnienia-do-wywiadu-bolec-info

Roman zawsze lawirował i to z dużą nieudolnoscią naiwniaka, że świat to kupi. Jeżeli będzie duża frekwencja na wyborach to je przegra, bo kościół już też zaczyna kuleć. LUDZIE idźcie na wybory. wyplenić tych politycznych uwłaszczonych cwaniaków. Nie głosujcie na pracowników Romana nawetjak to są wasi znajomi. W Bolesławcu tej klice już dziękujemy.

święte słowa. wszyscy na wybory.tylko my możemy pokonać "cara".Namawiajcie wszystkich przeciw Romanowi.Niech dojdzie do II tury.
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 17:14
~to_ja napisał(a):
~ napisał(a):

święte słowa. wszyscy na wybory.tylko my możemy pokonać "cara".Namawiajcie wszystkich przeciw Romanowi.Niech dojdzie do II tury.

Problem w tym , czy Małkowski pójdzie na całośc i pokaże, że jest mężczyzną, czy marionetką, czy znowu powstanie odwieczna koalicja Cołokidzi-Roman? Panowie mieli kiedyś wspólne interesy. (kiedyś Pan Cołokidzi kupił plac od Romana za grosze a potem sprzedał za krocie) więc coś ich łączy.
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2014r. o 17:31
217...:)

ludzie wyjdą na ulicę i jeśli do tego dojdzie ,wyjdę z nimi :)
nie po to piszę o tym bym gdy do tego dojdzie schował się w ''mysiej dziurze'' :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~virgo niezalogowany
4 listopada 2014r. o 19:23
falco napisał(a): 217...:)

ludzie wyjdą na ulicę (....) bym gdy do tego dojdzie schował się w ''mysiej dziurze'' :)

Witaj Falconetti :* Ty może wyjdziesz , ale 217 z pewnością nie wyjdzie. To typ gadacza , tylko gadacza. :>

Druga sprawa - dla kogo chcesz drogi Falco , narażać swoje zycie ?? Dla kogo ??
Czy dla tych , którzy tu wzajemnie opluwają się ?? Dla tych , którzy nie mają pojęcia co to są wartości ....
Dla tych , dla których hasłem do walki są słowa "precz z komuną"!
Jednak nie umieją zdefiniować o co chodzi w tym słowie "komuna". Są zamotani , zagubieni..
Żeby "otrzeźwieli" i nabrali rozsądku , niechże ta "demokracja" pokaże im swoje prawdziwe oblicze..

Szkoda Falco , Twojego młodego zycia.
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 19:27
Jaki On młody. ;)
2900
#falco nieaktywny
4 listopada 2014r. o 19:48
witaj Virgo :)

kiedyś się nad tym zastanawiałem-po co?
dzisiaj też można zapytać o to samo...
czy tylko po to by w ten sposób ''zadeklarować'' to że utożsamiam się z tymi którzy mają już dosyć ogłupiania ,traktowania nas jak bezmyślnych stada i.d.otów :>
na pewno jestem daleki od pójścia w jednym szeregu z tymi których hasłem jest ''walka z komuną'' bo to jest totalna bzdura ...
ale masz rację w tym czy jest sens narażać życie dla czegoś co prędzej czy pózniej ktoś spieprzy i wróci ''stare''
kto mi dzisiaj odpowie po co ''Janek Wiśniewski padł'' ;)

gdy pomyślę o tym ,odechciewa się ''wyjść na ulicę'' :>

Dopisane 04.11.2014r. o godz. 19:48:

~ napisał(a): Jaki On młody. ;)

hehehe...o tym zapomniałem :D
ale fakt jest faktem.... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
4 listopada 2014r. o 22:09
Od 2002r. władza wykonawcza wybierana jest w wyborach bezpośrednich ,od tego momentu Rady poszczególnych szczebli zostały amputowane do roli organów zatwierdzających formalnie tylko decyzje urzędników.Wójtowie ,Burmistrzowie, Prezydenci,bez skrupułów wykorzystują swoją pozycję.Nie widać choćby minimum z ich strony samoograniczenia - nasz CAR jest dobitnym przykładem tej patologii władzy.Zważywszy ,że w mijającej kadencji dodatkowo jeszcze bojarzy w radzie stanowili większość to patologii zaczęła towarzyszyć; arogancja, nepotyzm i poczucie bezkarności.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza