Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łętowski: Przepraszam i tłumaczę się
~Obserwator niezalogowany
1 listopada 2014r. o 22:38
No wyznanie pełne skruchy. Ciekawe gdzie będzie stał maluch 11-tego listopada. Może koło jednostki wojskowej? Albo przy Bazylice? Radzę to wcześniej skonsultować, gdzie będzie lepiej? ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
1 listopada 2014r. o 22:40
Mogę się podpisać pod każdym słowem.

www.djdowynajecia.pl
29
Bernard
1 listopada 2014r. o 22:41
~Obserwator napisał(a): No wyznanie pełne skruchy. Ciekawe gdzie będzie stał maluch 11-tego listopada. Może koło jednostki wojskowej? Albo przy Bazylice? Radzę to wcześniej skonsultować, gdzie będzie lepiej? ;-)

Dziękuję za radę.
11 listopada to jednak zdecydowanie mniej osobiste i smutne święto.

bobrzanie.pl
~A niezalogowany
1 listopada 2014r. o 22:49
jegomosc napisał(a): Mogę się podpisać pod każdym słowem.

Podpiszesz się pod każdym które prowadzi do koryta.
~ niezalogowany
1 listopada 2014r. o 22:53
HIPOKRYZJA! Najpierw zlecają reklamę a jak coś nie tak, to "paląc głupa" przepraszają. Ale za co? Kampania wyborcza jest legalna i pod cmentarzem i pod jednostką wojskową i pod Bazylika także, nie tylko w dniach 1 i 11 listopada ale codziennie do 16 listopada br (wyłączając "ciszę wyborczą").
211
skorn
1 listopada 2014r. o 22:53
jegomosc napisał(a): Mogę się podpisać pod każdym słowem.

Wykupiłeś reklamę w tej samej firmie?

<i>
~Normalny niezalogowany
1 listopada 2014r. o 23:18
Biedny Beniu. 8 lat temu krytykował innych dziennikarzy ze startują do rady. 4 lata temu krytykował innych kandydatów ze wieszaja reklamy kolo cmentarza. Teraz sam jako dziennikarz startuje do rady a jego reklamy sa przy cmentarzu. Och jakos tak wyszlo, biedny Beniu. Tak widzial te reklamy i tak biedny nie zaeagowal. Tak na jego portalu w co drugim newsie jest napis "redakcja" ale oczywiscie Beniowi tak system zlosliwe wkleja . I tak teraz sie nam tlumaczy.

HIPOKRYZJA ŁĘTOWSKI, HIPOKRYZJA!!!

Dla Pana Kazimierza gratulacje za zauważenie tego paskudnego zwyczaju reklamowania się przy cmentarzu.
~Obserwator niezalogowany
2 listopada 2014r. o 0:00
Nie wiem panowie z czego tu się tłumaczyć?
Chyba że postąpiliście wbrew prawu, to wtedy w sądzie tłumaczenia przyjmują.
Myślę że to zazdrośnicy wypisują takie złośliwe posty, każda forma reklamy jest dobra, a ta na pewno skuteczna.
Złodzieje i przestępcy niech się tłumaczą(pewnie we władzach by się ich trochą znalazło), wy chyba nie macie z czego.
Pozdro
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza