Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Łętowski: Przepraszam i tłumaczę się
~jgc niezalogowany
2 listopada 2014r. o 5:41
skorn napisał(a):
jegomosc napisał(a): Mogę się podpisać pod każdym słowem.

Wykupiłeś reklamę w tej samej firmie?
nawet na tej samej furze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
2 listopada 2014r. o 7:03
''ujadacie'' w tym temacie jak to was razi reklamowanie się w TYM dniu, w TYM miejscu ...
ale kiedy ''agitka'' prowadzona jest w kościele,z ambony,na ''jedynie słuszną partię'' to już siedzicie cichutko bo jeszcze ''pan ksiondz''się obrazi ;)
brak konsekwencji w działaniu a i obiektywizm się kłania...
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
2 listopada 2014r. o 7:28
A to ze romanowe wraz z carem prowadza agitacje pod ratuszem w czasie pracy za nasze pieniadze z podatkow to Was nie razi?
~mieszczuch niezalogowany
2 listopada 2014r. o 7:36
ta... a świstak siedzi i zawija ...
~Ramaj niezalogowany
2 listopada 2014r. o 7:40
....."Ale stało się. Mogłem oczywiście zadzwonić do firmy i poprosić o przestawienie auta. Ale doszedłem do wniosku, że mleko i tak się już rozlało a poza tym zawracanie głowy ludziom z firmy tego dnia wydawało mi się niezbyt sensowne. Zapewne oni też byli na jakimś cmentarzu i zajmowali się tego dnia ważniejszymi sprawami.".....

Co za ...ne tłumaczenie.Co ciebie obchodzi,ze oni mają jakieś wazne sprawy- ty opłacisz i wymagasz,albo nie płacisz jak dali ciała.
Ale tak to już z z wami (kandydatami do diet) jest :po trupach (dosłownie) do koryta.

Zastosowana autokorekta

~Bolek niezalogowany
2 listopada 2014r. o 8:30
falco napisał(a): ''ujadacie'' w tym temacie jak to was razi reklamowanie się w TYM dniu, w TYM miejscu ...
ale kiedy ''agitka'' prowadzona jest w kościele,z ambony,na ''jedynie słuszną partię'' to już siedzicie cichutko bo jeszcze ''pan ksiondz''się obrazi ;)
;)

Popieram, agitacja w kościołach tuż przed głosowaniem, to dopiero chamstwo. Nie widziałem na całej tej drodze jakiegokolwiek zakazu zatrzymywania się, a co jest na autach - jeden czyta inny nie.
Pomysł dobry, kandydatów zobaczyły tysiące osób - gratulacje pomysłodawcom.
Myślę że ten temat jest sztucznie nakręcany, aby ludziska zapomnieli o tym że niedawno RADA MIASTA zastosowała 0% podatku od nieruchomości, która to decyzja zostanie teraz zaskarżona i uchylona przez wojewodę, gdyż nie jest zgodna z prawem, ale jako kiełbach wyborcza zadziałało.
A tak się wszyscy cieszyli mniejszymi podatkami i to jest przekręt który trzeba szybko wyjaśnić
~Bolek niezalogowany
2 listopada 2014r. o 8:36
falco napisał(a): ''ujadacie'' w tym temacie jak to was razi reklamowanie się w TYM dniu, w TYM miejscu ...
;)

Popieram, agitacja w kościołach tuż przed głosowaniem, to dopiero chamstwo. Nie widziałem na całej tej drodze jakiegokolwiek zakazu zatrzymywania się, a co jest na autach - jeden czyta inny nie.
Myślę że ten temat jest sztucznie nakręcany, aby ludziska zapomnieli o tym że niedawno RADA MIASTA zastosowała 0% podatku od nieruchomości, która to decyzja zostanie teraz zaskarżona i uchylona przez wojewodę, gdyż nie jest zgodna z prawem, ale jako kiełbach wyborcza zadziałało.
A tak się wszyscy cieszyli mniejszymi podatkami i to jest przekręt który trzeba szybko wyjaśnić
~Kandydat do POWIATU!!! niezalogowany
2 listopada 2014r. o 8:39
~Bolek napisał(a):
;)

Myślę że ten temat jest sztucznie nakręcany, aby ludziska zapomnieli o tym że niedawno RADA MIASTA zastosowała 0% podatku od nieruchomości, która to decyzja zostanie teraz zaskarżona i uchylona przez wojewodę, gdyż nie jest zgodna z prawem, ale jako kiełbach wyborcza zadziałało. Za Podejmowanie UCHWAL NIEZGODNYCH Z PRAWEM,Radni powinni ponosić surowe kary finansowe.A szczególnie jej PRZEWODICZACY!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.