Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
P.Roman - Jedno miasto, jeden gospodarz
~A niezalogowany
3 listopada 2014r. o 13:57
~ napisał(a):
~A napisał(a): Przez szereg lat, nasz prezydent nauczył się tylko jednego tj co zrobić by gawiedź była zadowolona. Trochę wodotrysków, jakiś basen, kilka kwiatków.
Nie ma pomysłu jak zarobić, albo inaczej, myśli, że zarabia wyciągając łapkę po unijne pieniądze.
Miasto nie jest Pana, Kultura nie jest Lijewskiej i nie pijemy wody Króla - siedzicie tylko na stołkach które służą nam mieszkańcom, przynajmniej tak powinno być. Mam nadzieję, że za 2 tygodnie to się poprawi.

ale mieszkańcy są zadowoleni ,ja jestem mieszkańcem uważam że prezydentem powinien być właśnie taki facet jak Piotr Roman

To tylko świadczy o Twoim braku świadomości.
Gołębie też przylatują gdy im się podsypie trochę okruszków i są zadowolone.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 13:58
~Grzesiek napisał(a):
~ napisał(a):
~z ZB napisał(a): Bzdura Panie Roman, wiceprezydent Małkowski nie zgodził się startować z pana komitetu do rady Powiatu, bo nie należał do pana komitetu. Był lojalny i wystartował z ramienia Ziemi Bolesławieckiej i za to został ukarany. Ale cóż, ludzie z zasadami nie mają co szukać w partii prezesów.

czy chciałbyś prezydenta który na poważnych zebraniach bawi się swoim telefonem jak 13 latek zaobserwuj zachowanie Małkowskiego

Tylko tyle macie na najpoważniejszego kontrkandydata Romana :) śmiech na sali. Boją się Maciek, jak oni się boją. Wytrzymaj![/

naprawdę nie widzisz że Bolesławiec potrzebuje twardego Prezydenta to nie jest tylko siedzenie na stołku i uśmiechanie się ,to jest reprezentowanie nas wszystkich nie tylko w mieście ale i nazewnątrz
~Grzesiek niezalogowany
3 listopada 2014r. o 14:05
~ napisał(a):
naprawdę nie widzisz że Bolesławiec potrzebuje twardego Prezydenta to nie jest tylko siedzenie na stołku i uśmiechanie się ,to jest reprezentowanie nas wszystkich nie tylko w mieście ale i nazewnątrz

Zobacz jak ładnie się śmieje Twój pryncypał powyżej. Maciej uśmiecha się wtedy kiedy tak czuje, twój pryncypał wtedy kiedy trzeba i musi. Taka jest między nimi różnica. Problemem waszym jest to, że nie macie na Małkowskiego nic, kompletnie nic. Jakieś konflikty w urzędach? a od czego są dyrektorzy? nabór elektroniczny? no mamy, fajny tylko, że dalej papierowy. Bzury tonących. Jeszcze miesiąc (II tura) i będziecie tylko wspomnieniem.
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 14:08
o czy wy wszyscy piszecie facet powiedział swoje zdanie na temat działań powiatu co sądzi o ich działaniu przedstawił konkrety co chce zmienić jak poprawić współdziałanie z powiatem , ja się z nim zgadzam Bolesławiec jako miasto "zarządzane" przez niego naprawdę wspaniale funkcjonuje i nie jest to tylko moja opinia ale wielu wielu ludzi także przyjezdnych
rozumiem że jest teraz wojna przedwyborcza ale ten facet naprawdę mówi z sensem
~zenek niezalogowany
3 listopada 2014r. o 14:13
~ napisał(a):
~zenek napisał(a): bierni, mierni, ale wierni - tacy sie tylko liczą. Jak ktos się wychyla i chce cos zrobic i zaistniec, od razu ucina mu łeb. Ludzie nie dajcie się oszukac na kolejne 4 lata

czyli co wszyscy urzędnicy to miernoty? brawo ciekawe czym ty się pochwalisz "miernoto" rymami?

oczywiście, że jest mnóstwo mądrych i wartościowych ludzi w UM, ale nie mogą się wychylać, bo inaczej ...jak wyżej. Muszą siedzieć cicho i nie moga miec swoich pogądów. Tylko klaskac panu.
~borek niezalogowany
3 listopada 2014r. o 14:16
Mi się marzy, aby po wyborach oczyścić obecny zarząd powiatu z tych ludzi. Zastanówcie się, więc na kogo głosujecie, bo przez kolejne 4 lata będą kłótnie...
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 14:16
~Grzesiek napisał(a):
~ napisał(a):

Zobacz jak ładnie się śmieje Twój pryncypał powyżej. Maciej uśmiecha się wtedy kiedy tak czuje, twój pryncypał wtedy kiedy trzeba i musi. Taka jest między nimi różnica. Problemem waszym jest to, że nie macie na Małkowskiego nic, kompletnie nic. Jakieś konflikty w urzędach? a od czego są dyrektorzy? nabór elektroniczny? no mamy, fajny tylko, że dalej papierowy. Bzury tonących. Jeszcze miesiąc (II tura) i będziecie tylko wspomnieniem.

pryncypał to zwierzchnik a ja jestem pracownikiem prywatnej firmy obawiam się że bycie prezydentem to jest poważna sprawa a nie chwilowy kaprys niedoświadczonego chłopczyka a i ja na Małkowskiego nic nie mam (żadnych osiągnięć , doświadczenia ) dlaczego mam na niego głosować żeby spróbować nie dziękuje nie zaryzykuje.
~ niezalogowany
3 listopada 2014r. o 14:20
~zenek napisał(a):
~ napisał(a):
~zenek napisał(a): bierni, mierni, ale wierni - tacy sie tylko liczą. Jak ktos się wychyla i chce cos zrobic i zaistniec, od razu ucina mu łeb. Ludzie nie dajcie się oszukac na kolejne 4 lata

czyli co wszyscy urzędnicy to miernoty? brawo ciekawe czym ty się pochwalisz "miernoto" rymami?

oczywiście, że jest mnóstwo mądrych i wartościowych ludzi w UM, ale nie mogą się wychylać, bo inaczej ...jak wyżej. Muszą siedzieć cicho i nie moga miec swoich pogądów. Tylko klaskac panu.

brednie jeszcze nie dawno twierdziliście że to ludzie zdobywali dofinansowanie z UNI a teraz że nic nie robią tylko cicho siedzą- brak konsekwencji
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia