Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Auto zostało zniszczone doszczętnie
~BMW N-C niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:16
Bo BMW trzeba umieć jeździć
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~fazan niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:19
Jestem niemal pewny że jakieś Blachary .. Bo w wiekszosci takie znał .. A jeżeli chodzi o niego to powrotu do zdrowia Krzychu !
~klucz-nick niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:23
~ napisał(a): wy ludzie to same ...e! do takich inf powinno byc zablokowane wypowiedzenia. tez mialem wypadek i co? za komentarze dziekuje i zeby was tez to spotkalo. zobaczymy co wtedy bedziecie mowic cwaniaczki!!!
... to jesteś ty i nie obrażaj tu nikogo bo i tak nikt cię tu nie lubi ,mi się też wydawało że kris jeżdzi ok ale widać że jest cienki jak dupa węża,dobrze że nikogo nie zabił,mógłbym użyć słowa zabójca drogowy,ale się powstrzymam od komentarzy.

Zastosowana autokorekta

~majkel niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:32
Wiesz.. Ze wstepnych ustalen wiem ze to byly blachy nazwisk nie podam.. Budzilo by to kontrowersje tutaj;P
~eliza niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:34
to podaj imiona :p
~robi niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:36
Fajnie ze ziomek sie wyeliminowal sam. Mam nadzieje ze długo nie wróci na drogi publiczne.
~Zwirz niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:42
uuuoooo. Wyleciał pięknie...
Co do stanu zdrowia - gdzieś wyczytałem, że kierowca trafił do Legnicy, a jedna z pasażerek w stanie krytycznym do Zgola.

Sam wczoraj jechałem w nocy i rzeczywiście - gwiazdy tańczą na lodzie. Więc wychodzi nieodpowiedzialność kierowcy w tym przypadku.
~ niezalogowany
9 grudnia 2014r. o 10:45
-eliza zazdrosna jesteś ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Życzenia