rafix0016 napisał(a): jaki masz problem? jak wiesz więcej i uważasz ,że krzywdzi się tu złodzieja bo jest jakieś drugie dno to o tym napisz . Kto tu hejtuje ? Policja dostarczając informacji o dokonanej kradzieży ? Ogarnij się....
~denis11 napisał(a): A wystarczyłoby tylko tyle żeby pracodawca płacił normalne pieniądze swoim pracownikom
~denis11 napisał(a): A wystarczyłoby tylko tyle żeby pracodawca płacił normalne pieniądze swoim pracownikom i żaden z pracowników nie okradał by swoich pracodawców ale to są prywaciarze myślą że dadzą prace człowiekowi za jakieś mare pieniądze i nie interesuje ich to że człowiek nie ma za co żyć po opłaceniu mieszkania rachunków i dojazdów do pracy a za co żyć a oni kasę maja ale pracownikowi normalnej pensji nie da i nikt by wtedy nie kradł żeby żyć skoro jest napisane że ponoć pieniądze wydawał na bieżące wydatki czyli na chłopski rozum nie na imprezy na alkohol czy na jakieś inne używki tylko na bieżące wydatki. Ciekawy jestem tylko na ile ten prywaciarz cały okradł państwo ??
~ napisał(a):rafix0016 napisał(a): jaki masz problem? jak wiesz więcej i uważasz ,że krzywdzi się tu złodzieja bo jest jakieś drugie dno to o tym napisz . Kto tu hejtuje ? Policja dostarczając informacji o dokonanej kradzieży ? Ogarnij się....
Gdybyś zauważył kolejny miły hejterze to odniosłem się do słów "połowy ściemy". Piszę, że nie jest to ściema. Stwierdzam, że jest tam tylko cześć faktów z całości. Nie twierdzę, że krzywdzi się tam złodzieja. Wręcz przeciwnie słowa "połowa ściemy" wskazuje na rzekomą niewinność złodzieja. A takim należałoby odrąbywać łapy. Tym bardziej, że jak wynika z policyjnej informacji został złapany na gorącym uczynku. Zdjęcia takich osobników powinny być rozwieszone na każdym rogu, wtedy moglibyśmy skutecznie chronić własne mienie. Wydaje mi się, że nie wiesz jaka to "przyjemność" być okradzionym. Nie wiem skąd wydedukowałeś, z tego komentarza, że mam coś do policji. Policja zrobiła co do niej należało. Szkoda tylko, że nie mogą publikować zdjęć sprawców. Były by przydatne do ochrony własnej i rodziny.