Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): Powiem Wam jedno cos mi tu śmierdzi . Facet kroił go od roku czasu i nic nie widział?. Nie wiem jaki musiałby mieć utarg aby tego nie widzieć albo jest taki gam.....ń. Wiadomo prowadzisz własny interes to dbasz oto aby cała kasa trafiła ci do kieszeni i abys cos z tego miał. Ja bym widział kiedy by mi z szuflady , kasetki , sejfu, konta uciekały pieniądze on nie widział ? dziwne !!!!!!
~ napisał(a): Powiem Wam jedno cos mi tu śmierdzi . Facet kroił go od roku czasu i nic nie widział?. Nie wiem jaki musiałby mieć utarg aby tego nie widzieć albo jest taki gam.....ń. Wiadomo prowadzisz własny interes to dbasz oto aby cała kasa trafiła ci do kieszeni i abys cos z tego miał. Ja bym widział kiedy by mi z szuflady , kasetki , sejfu, konta uciekały pieniądze on nie widział ? dziwne !!!!!!
~~666 napisał(a):~ napisał(a): Powiem Wam jedno cos mi tu śmierdzi . Facet kroił go od roku czasu i nic nie widział?. Nie wiem jaki musiałby mieć utarg aby tego nie widzieć albo jest taki gam.....ń. Wiadomo prowadzisz własny interes to dbasz oto aby cała kasa trafiła ci do kieszeni i abys cos z tego miał. Ja bym widział kiedy by mi z szuflady , kasetki , sejfu, konta uciekały pieniądze on nie widział ? dziwne !!!!!!
Towar był wynoszony z magazynów a mało go tam nie ma, dopiero inwentaryzacja wykazała braki i wtedy trzeba było dojść gdzie to znikło, no i wyszło
~ napisał(a): pupa pupa puap i jeszcze raz pupa nie wierze !!!!
~~666 napisał(a):~ napisał(a): Powiem Wam jedno cos mi tu śmierdzi . Facet kroił go od roku czasu i nic nie widział?. Nie wiem jaki musiałby mieć utarg aby tego nie widzieć albo jest taki gam.....ń. Wiadomo prowadzisz własny interes to dbasz oto aby cała kasa trafiła ci do kieszeni i abys cos z tego miał. Ja bym widział kiedy by mi z szuflady , kasetki , sejfu, konta uciekały pieniądze on nie widział ? dziwne !!!!!!
Towar był wynoszony z magazynów a mało go tam nie ma, dopiero inwentaryzacja wykazała braki i wtedy trzeba było dojść gdzie to znikło, no i wyszło
~dziwnej napisał(a):~ napisał(a): Powiem Wam jedno cos mi tu śmierdzi . Facet kroił go od roku czasu i nic nie widział?. Nie wiem jaki musiałby mieć utarg aby tego nie widzieć albo jest taki gam.....ń. Wiadomo prowadzisz własny interes to dbasz oto aby cała kasa trafiła ci do kieszeni i abys cos z tego miał. Ja bym widział kiedy by mi z szuflady , kasetki , sejfu, konta uciekały pieniądze on nie widział ? dziwne !!!!!!
Dokładnie, mysle podobnie. 36 tysięcy.. Wychodzi na to ze straty miesięczne byly prawie na 3 tyś. To ile było tego towaru? Jak można było nie zauważyć?
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):73 zł za dzień 8,11 gr na godzinę to super płaciłeś .żenada :P~andrzej napisał(a): taka jest prawda-ludzie nie okradali by pracodawców jakby zarabiali normalne pieniądze!!!
Prowadzę mały zakład mechaniczny przed kilku laty zatrudniłem pracownika na rękę brał 2 tysiące ,tyle sam zaproponował ,oszukiwał mnie na każdym kroku a to umawiał się z klientami po godzinach a to skubnął coś z warsztatu,powiedziałem dość ,rozstaliśmy się w zgodzie ale już nigdy nie zatrudnię oszusta.