Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obchody Narodowego Dnia Zwycięstwa w Bolesławcu
211
skorn
10 maja 2015r. o 16:07
no coś w tym stylu, byle dociągnąc do bolec.party

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Świeckość niezalogowany
10 maja 2015r. o 18:03
Świecka rocznica zwycięstwa to po co tam nagle ksiądz ?

Miecze stoją kilkadziesiąt lat a ten je na krzyże chciał przerobić?
~zybi niezalogowany
10 maja 2015r. o 18:24
Świecka? Wytłumacz co masz na mysli. Czy mam y wszyscy dostosowac sie do obcej nam ideologi made in ZSRR albo jakiejś gender? Powiem ci krótko i na temat, spierd***j na drzewo.
~ niezalogowany
10 maja 2015r. o 18:48
~zybi napisał(a): Świecka? Wytłumacz co masz na mysli. Czy mam y wszyscy dostosowac sie do obcej nam ideologi made in ZSRR albo jakiejś gender? Powiem ci krótko i na temat, spierd***j na drzewo.

A ty do zakrystii ciemny berecie :P :D :P
~ niezalogowany
11 maja 2015r. o 15:48
Fajna doopeczka z kałachem na foci :D
~ niezalogowany
11 maja 2015r. o 15:58
~Świeckość napisał(a): Świecka rocznica zwycięstwa to po co tam nagle ksiądz ?

Miecze stoją kilkadziesiąt lat a ten je na krzyże chciał przerobić?

Głosujcie na PiSowca to klechy będą wszędzie. W marketach przy każdym regale, w knajpie, w domu, w kinie i w każdej limuzynie :P :P :P
~Art niezalogowany
12 maja 2015r. o 15:08
Obchody Narodowego Dnia Zwycięstwa - tak się zastanawiam czy na pewno. Ostatnio czytałem kilka książek i przychylam się do tezy iż owszem ale ,dodałbym -NAD FASZYSTOWSKIMI NIEMCAMI . I osobną tablicę z datą 1992 NAD KOMUNISTYCZNĄ ROSJĄ.
2161
#fobiak nieaktywny
12 maja 2015r. o 15:16
~Art napisał(a): Obchody Narodowego Dnia Zwycięstwa - tak się zastanawiam czy na pewno. Ostatnio czytałem kilka książek i przychylam się do tezy iż owszem ale ,dodałbym -NAD FASZYSTOWSKIMI NIEMCAMI . I osobną tablicę z datą 1992 NAD KOMUNISTYCZNĄ ROSJĄ.

niby naczytales sie tych ksiazek ale tego nie widac.
1. kto walczyl z faszystowskimi niemcami?

z tego co ja wyczytalem to nawet amerykanie walczyli z niemcami, faszysci kazdemu zwisali bo cale niemcy byly faszystowskie.

2. jak wiesz co to znaczylo "cccp" to bedziesz wiedzial ze sowieci nie odwazyli sie uzyc komunizmu w nazwie. komunizm to nie system tylko ideologia.

chyba wpadlo tobie do glowy aby w koncu napisac cos madrego po przeczytaniu glupich ksiazek. moze nastepnym razem tobie odpali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza