~Gg napisał(a): Do wszystkich idiotów którzy dodają te beznadziejne komentarze.Nawet sobie nie wyobrażacie co przezywają w tej chwili rodzina i wszyscy bliscy tego chłopaka,a dodawanie tak kretyńskich komentarzy na pewno w niczym ani im,ani wam nie pomoże.
Troche godności..i powagi w tak poważnej sprawie..
[*]
a widziałeś dzisiaj w tiwi tego Łotysza w ''tirze''?
widziałeś reakcje innych kierowców?...wiesz że ten kierowca miał TRZY PROMILE?
WIESZ CO BY ZOSTAŁO Z KIEROWCY OSOBÓWECZKI W STARCIU Z TĄ ROZPĘDZONĄ MASĄ...
ja mam nie dodawać ''kretyńskich komentarzy''?
mam to gdzieś bo tylko idio.ta tak zachowuje się na drodze po której poruszają sie również inni ...
dobrze w tym wszystkim jest jedynie to że nikt oprócz niego samego nie ucierpiał...
a może mam jeszcze żałować tego dupka co ''zaparkował '' na szczycie ronda... :>
co chcesz pokazać?...inaczej byś tu ''piał'' gdyby zabił kogoś z Twojej rodziny...
jeśli minister chce wprowadzić opłaty dla kierowców by finansowali pośrednio leczenie ofiar wypadków to idźmy dalej ...
wprowadzić opłaty na pogrzeb dla furiata który miał za dużo koni pod maską ale niewiele szarych komórek pod czerepem...
wiem że niejednemu z was się to nie spodoba ale prawdy -a taka jest na zdjęciu w postaci wraku -nie oszukacie...
widząc takie zdjęcia , zaczynam się cieszyć tym wprowadzonym niedawno przepisem...