Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Śmiertelny wypadek na drodze wojewódzkiej nr 296
~strażak z wykrot niezalogowany
16 czerwca 2015r. o 22:14
Jak by jechal 90 km/h to te 50 metrow co rowem go ciaglo i mial do drzewa by go wyhamowało!!poza tym tam prawie zakretu nie ma ,lagodny łuk.wiec moze w ogole by go nie sciagło na lewą stronę!a nie jeszcze na dachu koziolkował kawalek za drzewo od ktorego sie odbił! Niesmiertelny nastepny 21 letni w sieczkarni wielkosci malucha! selekcja naturalna go dosiegła. tyle szczęscia ze nikogo nie zabil i teraz juz nie zabije!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~moher niezalogowany
16 czerwca 2015r. o 22:16
~ napisał(a): Czy ktoś w końcu zajmie się tymi drzewami przy drodze? Ile jeszcze osób musi zginąć?

dobra - to wycinamy - ile - 10, 20, a może 50m od drogi?
~ niezalogowany
16 czerwca 2015r. o 22:28
~ napisał(a): Czy ktoś w końcu zajmie się tymi drzewami przy drodze? Ile jeszcze osób musi zginąć?

Bo co? Drzewo zderzyło się z samochodem i spowodowało śmierć kierowcy? To nie brawura kierowców, błąd kierowców... wszystkim wypadkom winne są drzewa? NONSENS!!!
2900
#falco nieaktywny
16 czerwca 2015r. o 23:08
~Gg napisał(a): Do wszystkich idiotów którzy dodają te beznadziejne komentarze.Nawet sobie nie wyobrażacie co przezywają w tej chwili rodzina i wszyscy bliscy tego chłopaka,a dodawanie tak kretyńskich komentarzy na pewno w niczym ani im,ani wam nie pomoże.
Troche godności..i powagi w tak poważnej sprawie..

[*]

a widziałeś dzisiaj w tiwi tego Łotysza w ''tirze''?
widziałeś reakcje innych kierowców?...wiesz że ten kierowca miał TRZY PROMILE?
WIESZ CO BY ZOSTAŁO Z KIEROWCY OSOBÓWECZKI W STARCIU Z TĄ ROZPĘDZONĄ MASĄ...

ja mam nie dodawać ''kretyńskich komentarzy''?
mam to gdzieś bo tylko idio.ta tak zachowuje się na drodze po której poruszają sie również inni ...
dobrze w tym wszystkim jest jedynie to że nikt oprócz niego samego nie ucierpiał...
a może mam jeszcze żałować tego dupka co ''zaparkował '' na szczycie ronda... :>

co chcesz pokazać?...inaczej byś tu ''piał'' gdyby zabił kogoś z Twojej rodziny...

jeśli minister chce wprowadzić opłaty dla kierowców by finansowali pośrednio leczenie ofiar wypadków to idźmy dalej ...
wprowadzić opłaty na pogrzeb dla furiata który miał za dużo koni pod maską ale niewiele szarych komórek pod czerepem...

wiem że niejednemu z was się to nie spodoba ale prawdy -a taka jest na zdjęciu w postaci wraku -nie oszukacie...

widząc takie zdjęcia , zaczynam się cieszyć tym wprowadzonym niedawno przepisem...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
16 czerwca 2015r. o 23:21
Zdjęcia tego co zostało po hondzie mówią same za siebie.. Dobrze ze nikogo nie zabil..
~majętny Stef niezalogowany
16 czerwca 2015r. o 23:25
Podoba mi się pierwsze zdjęcie.
Ktoś smartfonem robi focię.
Gdzie można ocenić zdjęcie i dać kciuka do góry?
12907
#didymos1987 nieaktywny
16 czerwca 2015r. o 23:27
~ napisał(a):
~miłośnik przyrody napisał(a): szkoda drzewa ;(

Co za dziwny czlowiek z ciebie...

Sarkastyczny i ma rację. Szkoda drzewa. Bo ludzi bez wyobraźni wykończy selekcja naturalna.
~Marcin niezalogowany
16 czerwca 2015r. o 23:31
~ napisał(a): 21 lat kierowca? To nie kierowca to uczen ja jezdze juz ladnhch pare lat i przyznaje sie do tego ze caly czas sie ucze czegos nnowego na drodze. Druga sprawa jest taka ze jak by poruszał sie z predkoscia dozwolona na danym odcinku drogi to kompletnie nic by mu sie nie stało. Drzewa przy drodze musza byc do puki polacy nie przestana wycinac katalizatorow. A ta honda nie byla starsza od niego?

Ja mam 22lata, prawko od 4lat, i przejechanych ok 100tys. km (nie jestem kierowcą zawodowym), żadnych kolizji na koncie. Skąd wiesz czy ten kierowca, nie ma większego doświadczenia niż Ty? Tym bardziej, że jest z Wykrot, więc ta drogę pewno dobrze zna, być może zawiódł samochód. ..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza