~ napisał(a):~Agnes85 napisał(a): A ja ani to ani to !! :D
Jestem ateistką i jestem szczęśliwa :*
Nikt mi kitu nie wciśnie.
Skoro jesteś a-teistką, to w którego boga nie wierzysz?
PanM napisał(a):~Wodzu napisał(a): Dziwne że J.P.II wyraźnie powiedział że jesteście sektą,że przekręcacie słowa naszej katolickiej biblii.A sprawdźcie sobie ilu macie wyznawców na świecie a ile inne ,normalne religie.Won z Bolesławca!!
Smutno czytać jak wyznawca tego samego Boga gardzi innym wyznawcom tylko za odmienny sposób oddawaniu czci .
Czy wiara katolicka uczy takiej nienawiści i pogardy dla poddanych Boga.?
~Krzysztof napisał(a): PANIE EMEM PROSIMY O USUNIĘCIE TEGO TEMATU.ŚWIADKOWIE JEHOWY NIE DOSYĆ ŻE ZATRÓWAJĄ NAM ŻYCIE W MIEJSCACH PUBLICZNYCH TO NA DODATEK POSTANOWILI TO ROBIĆ NA NASZYM PORTALU.
swoją drogą żebraków się usówa z miasta a oni rozkładają swoje miasteczka w naszym mieście.Skończmy więc tą farsę.
PanM napisał(a):~Krzysztof napisał(a): PANIE EMEM PROSIMY O USUNIĘCIE TEGO TEMATU.ŚWIADKOWIE JEHOWY NIE DOSYĆ ŻE ZATRÓWAJĄ NAM ŻYCIE W MIEJSCACH PUBLICZNYCH TO NA DODATEK POSTANOWILI TO ROBIĆ NA NASZYM PORTALU.
swoją drogą żebraków się usówa z miasta a oni rozkładają swoje miasteczka w naszym mieście.Skończmy więc tą farsę.
Trzeba było ten podły tekst podpisać
" prawdziwy Polak katolik "
~Krzysztof napisał(a): PANIE EMEM PROSIMY O USUNIĘCIE TEGO TEMATU.ŚWIADKOWIE JEHOWY NIE DOSYĆ ŻE ZATRÓWAJĄ NAM ŻYCIE W MIEJSCACH PUBLICZNYCH TO NA DODATEK POSTANOWILI TO ROBIĆ NA NASZYM PORTALU.