~ napisał(a):...i ma być WESOŁY!!! ma być przyjacielem ucznia! i z tymi kobietami chyba tak jest... Brawo! jak dla mnie BRAWO!~szkoda, że na łatwiznę poszły napisał(a): Nauczycielki ładne, gibią ciałami zgrabnie, tylko ich inwencja i pomysły pozwalają jedynie na podkradanie pomysłów (ciekawe czy na swych lekcjach pozwalają ściągać?).
Nauczyciel nie jest od gibania przed uczniami. Ma być mądry, stateczny, sprawiedliwy i umieć przekazać wiedzę.
~ napisał(a):~ napisał(a):...i ma być WESOŁY!!! ma być przyjacielem ucznia! i z tymi kobietami chyba tak jest... Brawo! jak dla mnie BRAWO!~szkoda, że na łatwiznę poszły napisał(a): Nauczycielki ładne, gibią ciałami zgrabnie, tylko ich inwencja i pomysły pozwalają jedynie na podkradanie pomysłów (ciekawe czy na swych lekcjach pozwalają ściągać?).
Nauczyciel nie jest od gibania przed uczniami. Ma być mądry, stateczny, sprawiedliwy i umieć przekazać wiedzę.
~ napisał(a): https://www.facebook.com/sketchshe Nie lubię podróbek. Oryginał o wiele fajniejszy.
klara napisał(a): Jest mi wstyd....za te panie, za nauczycielki. Jest to coraz mniej szanowany (i szanujący się zawód). Brak mi słów. Co ma promować ten teledysk? Szkołę? Czy hedonizm, muzykę zawierającą niecenzuralne słownictwo oraz styl bycia "panienek"? A sądziłam, że MZS nr 1 to jakiś prestiż... Nauczycielki pokolenia gimbazy chcą być fajne. Nauczyciel powinien się szanować, wówczas będzie szanowany przez innych.