Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obrazek ze św. Krzysztofem zamiast mandatu
~łobuz niezalogowany
28 lipca 2015r. o 14:10
~lennik napisał(a): Ostre słowa Łobuzie jak na czternastolatka któremu mama nie pozwala do imperium chodzić xD Ja uważam ze każda akcja przynosi lepsze efekty w poprawie bezpieczeństwa, niż żmudne i codzienne wlepianie mandatów. Spróbuj popatrzyć na świat obiektywnie, a nie pożałujesz i nie wyłysiejesz na starość z nerwów i napinek :3 Brawa dla policjantów i księży za pomysłową akcję.

Nie chodzę do kościoła i nie wieże w boga wiec takie akcje to wręcz mnie obrażają. Nie życzę sobie zęby jakiś klecha prawił mi moralny co jest zle a co jest dobre.
P.s. Jestem dorosły i wiem co pisze wiec nie wymyslaj mi imperium itp.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 14:12
Czy te klechy muszą się wszędzie wpierdzielać ?? !!
A policja chyba zapomniała o ustawowym i konkordatowym oddzieleniu Państwa i kościoła !
10582
#Kolec nieaktywny
28 lipca 2015r. o 14:37
@cemoi07

Małe sprostowanie: ta akcja, to nie była nadgorliwość wyłącznie komendanta bolesławieckiej policji, to była "nadgorliwość" całej polskiej policji państwowej ( łatwo to sprawdzić) a personalnie dotyczy to pani minister Teresy Piotrowskiej - zwierzchniczki polskiej policji.
2900
#falco nieaktywny
28 lipca 2015r. o 18:10
jestem za tym by codziennie w radiowozie wozili ''sukienkowego'' z obrazkami zamiast ''kwitów''
tylko czy pan minister gospodarki będzie zadowolony ?
czy to nie on wymyślił ilu to należy ukarać kierowców a ilu pieszych?

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Agnes85 niezalogowany
28 lipca 2015r. o 19:13
policja i kościół !! !! !!
Tak tak tak k......wa !!
Kocham tej kraj ;( ;( ;(
A jak Szydło zostanie premierem mudlmy my się, mudlmy my się i bój i bój !!
~Policja na usługach kleru ? niezalogowany
28 lipca 2015r. o 19:30
Co się takiego stało żę policja publiczna działa na usługach kleru ?
Czy w innych okolicznościach też odstępuje od wymierzenia kary i udziela pouczenia zamiast mandatu ?

na ile można wycenić ten akt łaski ?
~johnson niezalogowany
28 lipca 2015r. o 22:04
...widzę same antychrysty się tu pobudziły.......ostatnimi czasy umarło się na thiatrlonie w Poznaniu jednemu człekowi, tylko raz w mediach usłyszałem że to ksiądz, natomiast jak jest afera seksualna albo finansowa to małpki dziennikarskie ryja drą z wszystkich sił że chodzi o księdza......czemu tak? czemu Buraku jeden z drugim wybrałeś drogę życiową - zostałeś burakiem, mogłeś się uczyć i mieć łatwe życie, mogłeś zostać księdzem---BURAKU !!!!!
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 22:18
~johnson napisał(a): ...widzę same antychrysty się tu pobudziły.......ostatnimi czasy umarło się na thiatrlonie w Poznaniu jednemu człekowi, tylko raz w mediach usłyszałem że to ksiądz, natomiast jak jest afera seksualna albo finansowa to małpki dziennikarskie ryja drą z wszystkich sił że chodzi o księdza......czemu tak? czemu Buraku jeden z drugim wybrałeś drogę życiową - zostałeś burakiem, mogłeś się uczyć i mieć łatwe życie, mogłeś zostać księdzem---BURAKU !!!!!

Za,oast johnson podpisz " prawdziwy polak katolik "
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Życzenia