skorn napisał(a): http://www.fakt.pl/politycy/pomocna-dlon-ratowala-petru-film-,film,584879.html
~-mądry Józef napisał(a): Zaiste, ja też jasno deklaruję poparcie dla idei .Nowoczesnych PO-lityków w naszym pięknym, miodem-i-mlekiem-płynącym, kraju.A ja i większość moich znajomych po nowoczesnej mówimy nie.
~-mądry Józef napisał(a): Zaiste, ja też jasno deklaruję poparcie dla idei .Nowoczesnych PO-lityków w naszym pięknym, miodem-i-mlekiem-płynącym, kraju.
~Ramirez napisał(a): Z pieniędzmi ojca czy bez poradzi sobie doskonale : ) znam chłopaka i wiem że ma poukładane w głowie. Myślę że przy odrobinie szczęścia będzie w stanie zbudować jeszcze więcej niż jego ojciec.
~koło napisał(a):~Ramirez napisał(a): Z pieniędzmi ojca czy bez poradzi sobie doskonale : ) znam chłopaka i wiem że ma poukładane w głowie. Myślę że przy odrobinie szczęścia będzie w stanie zbudować jeszcze więcej niż jego ojciec.
Tak się składa,że znam go napewno lepiej niż ty. I bez ojca to max w baderze by robił. Uczeń średni, studiował chyba z 8 lat,ciągłe imprezy - to ma być materiał na posła? nie powiem człowiekiem złym nie jest ale to zwykły MONGOŁ. Jego brat jest dużo bardziej poukładany i lepiej wykształcony. tyle
~koło napisał(a):~Ramirez napisał(a): Z pieniędzmi ojca czy bez poradzi sobie doskonale : ) znam chłopaka i wiem że ma poukładane w głowie. Myślę że przy odrobinie szczęścia będzie w stanie zbudować jeszcze więcej niż jego ojciec.
Tak się składa,że znam go napewno lepiej niż ty. I bez ojca to max w baderze by robił. Uczeń średni, studiował chyba z 8 lat,ciągłe imprezy - to ma być materiał na posła? nie powiem człowiekiem złym nie jest ale to zwykły MONGOŁ. Jego brat jest dużo bardziej poukładany i lepiej wykształcony. tyle