~~Czerwonobrązowa Tibuchina napisał(a): Panie Bernardzie czy to zdjęcie z napisami ochrona Tesco i inne to pana wytwór? Jeśli tak to czy uważa pan, że to jest w porządku? Ma pan wyrzuty z tym związane (jeśli to pana zdjęcie było)? Powiem krótko... ci ludzie, funkcjonariusze, którzy zostali oszpeceni, być może znieważeni jak się domyślam nic panu złego nie zrobili, powiem więcej oni dbali żeby panu krzywda się nie stała, dlatego też jestem bardzo zniesmaczony takim postępowaniem w stosunku do policjantów, choć sam nim nie jestem. Liczę, że odniesie się pan do mojego pytania, a nie przejdzie dalej pomijając ten wątek, ważny dla interesu społecznego i niepotrzebnego hejtu na stróżów prawa, bez których żadne z nas nie przetrwałoby w tych czasach zbyt długo.
~Czerwonozłota Lawenda napisał(a): pis to tragedia Narodu Polskiego
Lepiej to już było
A gorzej nigdy nie było niż jest
Zastosowana autokorekta
~~Brudnożółty Liliowiec napisał(a): co ci zakupczy na lawendo tak muzg wyprali ,że za pisu już gorzej być nie może twoi kolesie z po już dawno sprzedali by wszystkie szpitale już dawno by cię zjadły ro ba le widocznie od młodści chodzisz w zaciasnych butach i to ci uwiera na MMMUUZZGG pisownia na twoim poziomie bo normalnie to nie zrozumiesz jak sie nazywasz PIS ,gdzie mieszkasz PIS , i co dalej PIS kompleksy ,,, obsesja ..depresja ucz się a bedziesz tak jak PIS
Zastosowana autokorekta