Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wróć do komentowanego artykułu:
Kierowca chevroleta zginął na miejscu po uderzeniu samochodu w drzewo, w Żeliszowie, policja pod nadzorem prokuratora wyjaśnia przyczyny wypadku
~~JP3 niezalogowany
20 listopada 2021r. o 20:30
~~Zielonkawobłękitna Trzykrotka napisał(a): Jeszcze by tego brakowało żeby żałować potencjalnych zabójców

Racja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kremowy Pięciornik niezalogowany
20 listopada 2021r. o 20:53
~~JP3 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Trzykrotka napisał(a): Jeszcze by tego brakowało żeby żałować potencjalnych zabójców

Racja.

Każdego człowieka trzeba żałować a szczególnie takiego młodego ,przecież nie zrobił tego specjalnie .
~~Szary Dziewięćsił niezalogowany
20 listopada 2021r. o 22:18
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Trzykrotka napisał(a): Jeszcze by tego brakowało żeby żałować potencjalnych zabójców

Racja.

Każdego człowieka trzeba żałować a szczególnie takiego młodego ,przecież nie zrobił tego specjalnie .

~~Dziedzic niezalogowany
20 listopada 2021r. o 22:20
A wy cwaniaczki zawsze jeździcie zgodnie z przepisami???? Nigdy nie złamaliście przepisów ruchu drogowego???? Jak można pisać takie banaluki, wyrazy współczucia dla rodziny
~~Brudnobiała Hutujnia niezalogowany
20 listopada 2021r. o 22:47
~~Dziedzic napisał(a): A wy cwaniaczki zawsze jeździcie zgodnie z przepisami???? Nigdy nie złamaliście przepisów ruchu drogowego???? Jak można pisać takie banaluki, wyrazy współczucia dla rodziny

Tak, rodzinie należy współczuć bo to ogromna tragedia, natomiast trudno mi wykrzesać choćby odrobinę współczucia dla piratów drogowych którzy sami się eliminują. I nic na to nie poradzę.
~~Szarawozielony Ubiorek niezalogowany
21 listopada 2021r. o 1:19
~~Kremowy Pięciornik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~JP3 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Trzykrotka napisał(a): Jeszcze by tego brakowało żeby żałować potencjalnych zabójców

Racja.

Ty pajacu oby tobie się nie przytrafiło coś takiego. Bo wtedy Cb będą nazywać potencjalnym zabójcom.
~~Kasztankowa Lepnica niezalogowany
21 listopada 2021r. o 14:33
~~JP3 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Trzykrotka napisał(a): Jeszcze by tego brakowało żeby żałować potencjalnych zabójców

Racja.

14907
#Klocuch nieaktywny
21 listopada 2021r. o 14:36
Mam prawko od wielu lat i widząc co dzieje się na drogach zakupiłem https://megadron.pl/pl/products/dji-pocket-2-osmo-pocket-2-25009.html To co do tej pory nagrałem, niejednokrotnie nadaje się do wyemitowania w telewizji. Ludzie na potęgę wyprzedzają na podwójnej ciągłej, nie używają kierunkowskazów, nie przepuszczają pieszych czują się jak królowie szos. Dochodzi więc do selekcji naturalnej

Dopisane 21.11.2021r. o godz. 14:36:

Mam prawko od wielu lat i widząc co dzieje się na drogach zakupiłem https://megadron.pl/pl/products/dji-pocket-2-osmo-pocket-2-25009.html To co do tej pory nagrałem, niejednokrotnie nadaje się do wyemitowania w telewizji. Ludzie na potęgę wyprzedzają na podwójnej ciągłej, nie używają kierunkowskazów, nie przepuszczają pieszych czują się jak królowie szos. Dochodzi więc do selekcji naturalnej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza