Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
Wyprowadzili zadymiarza z wiecu - mamy nagranie [WIDEO]
~~Proca niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 22:09
Kiedy podmiana kandydata peło ?
Chyba nawet kidawa ma wyższe IQ od czajkowskiego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudoczerwona Jasnota niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 22:17
głupoty piszesz niepoparte faktami, znam tego "zadymiarza" i uwierz, nie został przywieziony, a od lat mieszka w Bolesławcu, 5 lat temu w pierwszym rzędzie na wiecu Dudy stał
~~Ksywa napisał(a): Wyborców sobie przywiózł, to i zadymiarza także sobie przytargał. Taśmę też miał by to posklejać? Bieda.

~~Trudno nadążyć niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 22:47
- "Jeszcze jeden element z ostatnich dni, który mnie trochę zaniepokoił. A mianowicie ton agresji ze strony mojego konkurenta, który budzi obawę, że w Polsce Donalda Tuska oponenci polityczni, przeciwnicy, będą traktowani z dużą dozą agresji, żeby nie powiedzieć - może tu przesadzam - nienawiści. I stąd też myślę, że lepsza będzie Polska prezydenta Lecha Kaczyńskiego."
– powiedział Lech Kaczyński podczas ostatniej debaty przed drugą turą wyborów prezydenckich 2005.
Nooo, Lech Kaczyński miał tę zdolność przewidywania przyszłych zdarzeń.
Mamy Polskę Tuska, pełną agresji i nienawiści.
~~cały Rafau niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 22:53
Kibice Legii Warszawa:
- "Trzaskowski: popiera aborcję, nielegalną imigrację, LGBT, zabraniał marszów niepodległości, popierał Nord Stream 2 i uważa, że lotnisko mamy w Berlinie. Czemu milczy o tym w kampanii wyborczej?"
~~Rdzawoczerwony Szupin niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 23:42
— "On nie jest mieszkańcem Bolesławca — potwierdza podkomisarz Kublik-Rościszewska. — Mogę też zdradzić, że pan ma 80 lat"
~~Błękitnawy Mieczyk niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 6:56
~~Rdzawoczerwony Szupin napisał(a): — "On nie jest mieszkańcem Bolesławca — potwierdza podkomisarz Kublik-Rościszewska. — Mogę też zdradzić, że pan ma 80 lat"Bolesławiec pottery

Musi ,że to kolega Lucjana z Ocic ~!
~~8 gwiazdek niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 6:59
~~Proca napisał(a): Kiedy podmiana kandydata peło ?
Chyba nawet kidawa ma wyższe IQ od czajkowskiego

Lepiej .uju podmieńcie tego Sutenera bo on ma jeden zwój mózgu więcej od kury ,żeby nie kupczył po podwórku /
~~B niezalogowany
14 kwietnia 2025r. o 7:51
Ale robicie mu kampanię, po co tyle artykułów o nim ? Zbłaźnił się do reszty: i 5 lat temu, kiedy najlepsza była woda mineralna trzaskowianka po awarii w Czajce i teraz, bo okazuje się, że w Bolesławcu też mamy telekomunikację miejską. Chłop wali ściemę prosto w oczy, żeby tylko dostać stołek, tak jest pazerny, a głupi lud mu wierzy.....
I gdzie tu mowa o mediach niezależnych....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo