Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Taxi Plus, czy minus?
~~1 niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 13:38
Wzburzony klient myślał, że taksówkarz będzie pewno nocować pod jego domem. Ludziom cosik się zrobiło z fałdami mózgowymi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowawy Agrest niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 13:40
~~1 napisał(a): Wzburzony klient myślał, że taksówkarz będzie pewno nocować pod jego domem. Ludziom cosik się zrobiło z fałdami mózgowymi.

To powinni go o tym uprzedzić jak dzwonił dzień wcześniej. Powiedzieć jasno tak, czy nie, a nie ze może... Grafiku nie mają?
~~Raczej złe niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 14:05
Taksówkarz, spod dworca pkp do szpitala, wiózł mnie okrężną drogą. Gdy zwróciłem mu uwagę, że widzę, co robi, to nagle zaczął jechać krótszą, ale na koniec i tak mi nie chciał wydać paragonu, bo jak twierdził, że jednak nie włączył taksometru...
~~J niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 14:39
Bolesławieckie taksówki to horror. W tej chwili to "pniska",które zarabiają tysiące,tysiące złotych i klientów mają gdzieś. Powodzi im się bardzo. Taxi podrożało mocno a taksówkarzom nie chce się jedzić. Zarabią w dzień tyle,że nie opłaca im się jedzić nad ranem czy w nocy. Jak upał to ich nie ma ,jak był teraz mróz to tez nie jezdzili. Usługi a usug brak. Jako korporacja powinni wyznaczyć dyżury na 4 kierowców.
~~Trawiasty Słoneczniczek niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 14:44
~~J napisał(a): Bolesławieckie taksówki to horror. W tej chwili to "pniska",które zarabiają tysiące,tysiące złotych i klientów mają gdzieś. Powodzi im się bardzo. Taxi podrożało mocno a taksówkarzom nie chce się jedzić. Zarabią w dzień tyle,że nie opłaca im się jedzić nad ranem czy w nocy. Jak upał to ich nie ma ,jak był teraz mróz to tez nie jezdzili. Usługi a usug brak. Jako korporacja powinni wyznaczyć dyżury na 4 kierowców.

~~Raczej złe napisał(a): Taksówkarz, spod dworca pkp do szpitala, wiózł mnie okrężną drogą. Gdy zwróciłem mu uwagę, że widzę, co robi, to nagle zaczął jechać krótszą, ale na koniec i tak mi nie chciał wydać paragonu, bo jak twierdził, że jednak nie włączył taksometru...

Czyli Radio Taxi ,nie taxi Plus
~~WWE niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 14:55
Usiądź i posłuchaj ty *** ***; wychodzisz 20 minut wcześniej, dzwonisz po taxi i czekasz, o tej godzinie całe miasto można przejechać w 10 minut, więc nie ma bata żebyś nie dojechał na dworzec ty pretensjonalna *****. Zostaje ci kolejne 10 minut na wyciągnięcie słomy z buta, i otrzepanie się z łupin cebuli. I pamiętaj; Jazda pociągiem skraca czas podróży koleją.
~~Wielokwiatowa Nalewka niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 15:11
~~WWE napisał(a): Zadzwoniliśmy pod numer 75 732 31 31, aby poznać wersję wydarzeń Taxi Plus. Usłyszeliśmy, że potencjalny pasażer został poinformowany dzień wcześniej, że zamowienie kursu nie zostanie przyjęte, gdyż nie wiadomo, czy w niedzielę o tak wczesnej porze będzie dostępna jakaś taksówka.

Słuchaj złotówo ; ,,Zadzwoniliśmy pod numer 75 732 31 31, aby poznać wersję wydarzeń Taxi Plus. Usłyszeliśmy, że potencjalny pasażer został poinformowany dzień wcześniej, że zamówienie kursu nie zostanie przyjęte, gdyż nie wiadomo, czy w niedzielę o tak wczesnej porze będzie dostępna jakaś taksówka.''

W sobotę powiedziałeś klientowi że w niedzielę przed 6 rano nie przyjedziesz , a mimo to on i tak na ciebie czekał ? Myślisz że na tym portalu są wyłącznie ograniczeni umysłowo wyborcy PIS ? W domu wszyscy zdrowi ?
~~Jasnoszary Szarłat niezalogowany
19 grudnia 2022r. o 15:29
Jechałem srebrnym oplem Zafirą ,chyba . Że takie klekoty jeżdżą na taxi ? Masakra.
Uber jest potrzebny w tym Miescie to złotówy wymiękną.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza