Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
VE-TO nie chce galerii
~~Żółtawobrunatny Jaskier niezalogowany
20 lutego 2021r. o 0:12
Panie radny Kosior. Młodzi ludzie uciekają bo od lat nie możenie wypracować sposobów na rozwój gospodarczy Gminy i rzeczywisty rozwój przemysłu i wsparcie lokalnej przedsiębiorczości spowoduje powrót młodych lub i9ch zatrzyma nie Szkoły, nie MUUUUZZZA, nie szkaradna fontanna, czy sprzedaż działek, podwórek, czy budynków szkolnych. Na tej sesji dowiedziałem się, że jestem stary i nie rozumiem co do mnie mówicie i co się dzieje w okół mnie, dziękuje Panie radny Suduł, tak nie wolno, jest Pan młody i na pewno mądrzejszy ode mnie, to jednak minie. Jak Pan radny powiedział nie rozumiem wszystkiego, ale Pan Poseł chyba udowodnił Włodarzą kłamstwo co do samego przeznaczenia działki, i żaden z włodarzy nie potrafił wyjaśnić za ile i pod jaką zabudowę, bo nie pod komunalną jak twierdził jeden z radnych. Zadziwia mnie determinacja z jaką pragniecie sprzedać ten plac, te niedomówienia.Dlaczego walczycie z własnymi wyborcami i Szefową Veto, chcecie kobietę zniszczyć ? Bo ludzie jej ufają i jest skuteczna ? Poseł też dostanie wezwanie na Policję ? Państwo WŁODARZE !!! jeżeli nie skomunikujecie porządnie gminy, drogi chodniki drogi rowerowe. Nie zaczniecie wyrabiać dobrych relacji z Powiatem i sąsiednimi gminami a politykierować, mącić, różnić mieszkańców zaspakajać ambicję polityków lokalnych, to nic z tej gminy nie będzie. Myślcie o swoich dzieciach i wnukach a otworzy Wam się umysł na rozwój, czyli to co proponowała właśnie w wyborach szefowa veta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskoszara Kolczurka niezalogowany
20 lutego 2021r. o 8:22
~Mlecznoróżowa Begonia napisał(a): urenrjrjkvnm

SkyNet uzyskał świadowość?
~~Herbaciany Bratek niezalogowany
20 lutego 2021r. o 12:48
Panie radny Kosior. Tak się składa że ja tez wtedy chodziłem do szkoły. Dlaczego nie powiedziałeś pan, że wtedy była ZBIORCZA SZKOŁA GMINNA. I nie dziwota, że tyle dzieci chodziło i dojeżdżało do jednej szkoły. Chcesz pan żeby dalej tak było? Teraz nie ma zbiorczej szkoły gminnej i jest jak jest. Po co takie rzeczy gadać jak to się ni jak nie ma do dzisiejszych czasów. Jak pan nie wiesz to się dowiedz i potem mów.
~Wrzosowy Ognik niezalogowany
20 lutego 2021r. o 14:34

Radni wymiekli pod dyktat lewicy i miłości do namiestnika z PRL. Teraz będą hepeningi w obronie prawa do aborcji w parku w którym dziadkowie spędzają czas z ukochanymi wnuczkami którzy mieli szczęście się urodzić.

Trzeba było robić referendum z wyborem obskurnego parku i zniszczonych ruin kontra zabudowa placu i nowy park wkomponowany w ruiny zakonu.

Głosowałbym za opcją nr 2, tak pokazaliście że wasz głos jest Nie ważny. Powinniście złożyć mandat jesteście niewiarygodni.

~~Malinowy Bieluń niezalogowany
20 lutego 2021r. o 14:47
OOOOOOOOoo a kto to? Sam ON we własnej osobie?

Co tu piszecie, że jesteście starzy a Michał młody. Jak mam 25 lat to dla mnie stary pryk nie mówiąc o całej reszcie przecież to dziadki, zaraz i oni będą tam siedzieć w tym parku dobrego garnca.

No to super zrobiliście Ludzie super się zmotywowaliśmy my mieszkańcy i wygraliśmy.
Jak przyjdziecie po podpisy na wybory to wam nie podpiszę panie Arku, do mnie nie przychodź.
~~Jasnopomarańczowy Lubczyk niezalogowany
20 lutego 2021r. o 14:55
~Wrzosowy Ognik napisał(a):
Radni wymiekli pod dyktat lewicy i miłości do namiestnika z PRL. Teraz będą hepeningi w obronie prawa do aborcji w parku w którym dziadkowie spędzają czas z ukochanymi wnuczkami którzy mieli szczęście się urodzić.

Trzeba było robić referendum z wyborem obskurnego parku i zniszczonych ruin kontra zabudowa placu i nowy park wkomponowany w ruiny zakonu.

Głosowałbym za opcją nr 2, tak pokazaliście że wasz głos jest Nie ważny. Powinniście złożyć mandat jesteście niewiarygodni.

Proszę złożyć skargę do sędziego TK rodem z PRL, który broni pedofilów.
~~Herbaciany Bratek niezalogowany
20 lutego 2021r. o 16:58
~Wrzosowy Ognik napisał(a):

A jak oceniasz tych, którzy nie wzięli udziału w głosowaniu??
~~Kasztanowoczerwony Bratek niezalogowany
20 lutego 2021r. o 18:02
~~Herbaciany Bratek napisał(a): A jak oceniasz tych, którzy nie wzięli udziału w głosowaniu??

Ten ON nie odpowie. Było tak: ci co nie głosowali robili to pod dyktat kogoś innego [jak myślisz kogo?]. Myśleli, że będzie przegłosowane a oni będą mieli czyste rączki. A tu taka niespodzianka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza