Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie wracają na ulice
~Siny Złotlin niezalogowany
29 stycznia 2021r. o 13:10
Mordercy łażą po ulicach i bluzgaja. Znudzi im się
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płowobrunatny Motylek niezalogowany
29 stycznia 2021r. o 13:14
zgłoś na Policję
~Kawowy Dziurawiec niezalogowany
29 stycznia 2021r. o 13:17
Zimno jest. Chcę im się?
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
29 stycznia 2021r. o 13:39
~Siny Złotlin napisał(a): Mordercy łażą po ulicach i bluzgaja. Znudzi im się

Komuniści pija szampana. Ich celem od zawsze była patologizacja społeczeństwa.
29 stycznia 2021r. o 13:43
Horus napisał(a): po co pytasz jak wiesz że nie doczekasz odpowiedzi? ;)

Dopisane 29.01.2021r. o godz. 08:39:
~Sczerniała Naparstnica napisał(a): Pytanie do lemingów z sekty Pani Lempart?
Czy dzieciom z zespołem Downa też należy się wolność, równość lub braterstwo? Czy im już tylko oferujecie rozkawałkowanie pieszczotliwie nazywane ABORCJĄ?

czy wy potraficie stosować tą idio.tycz.ną wręcz zasłonę dymną odnosząc się tylko do jednego?
Down to nie jedyna choroba...

zresztą po co ja to piszę jak i tak nic nie zakumasz a mnie się nie chce rozwijać tematu

Owszem, down to nie jedyna przyczyna zabijania nienarodzonych dzieci. Ale niestety najczęstsza. I przestań stosować jakieś idio.tycz.ne zasłony dymne.
~Terakotowy Kosaciec niezalogowany
29 stycznia 2021r. o 14:06
Jakby wasze matki miały ten wybór kiedys nie było by może tylu idio@ow na polskich ulicach z katreczkami nazistów ss .amen
22258
#Horus nieaktywny
29 stycznia 2021r. o 14:10
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):
czy wy potraficie stosować tą idio.tycz.ną wręcz zasłonę dymną odnosząc się tylko do jednego?

zresztą po co ja to piszę jak i tak nic nie zakumasz a mnie się nie chce rozwijać tematu

Owszem, down to nie jedyna przyczyna zabijania nienarodzonych dzieci. Ale niestety najczęstsza. I przestań stosować jakieś idio.tycz.ne zasłony dymne.

bzdura...

posłuchaj sobie wypowiedzi w telewizorni kiedy pokazują się pisdzielce...

zawsze mówią o Downie...

to dla nich ''słowo-klucz''
i to jest właśnie zasłona dymna...
29 stycznia 2021r. o 14:22
Horus napisał(a):
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Horus napisał(a):

bzdura...

posłuchaj sobie wypowiedzi w telewizorni kiedy pokazują się pisdzielce...

zawsze mówią o Downie...

to dla nich ''słowo-klucz''
i to jest właśnie zasłona dymna...

Skoro ponad połowa dotyczy downa to o kim maja mówić? Logika typowego lewaka. A poza tym nie oglądam TV.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza