~Siny Złotlin napisał(a): Mordercy łażą po ulicach i bluzgaja. Znudzi im się
Horus napisał(a): po co pytasz jak wiesz że nie doczekasz odpowiedzi? ;)
Dopisane 29.01.2021r. o godz. 08:39:~Sczerniała Naparstnica napisał(a): Pytanie do lemingów z sekty Pani Lempart?
Czy dzieciom z zespołem Downa też należy się wolność, równość lub braterstwo? Czy im już tylko oferujecie rozkawałkowanie pieszczotliwie nazywane ABORCJĄ?
czy wy potraficie stosować tą idio.tycz.ną wręcz zasłonę dymną odnosząc się tylko do jednego?
Down to nie jedyna choroba...
zresztą po co ja to piszę jak i tak nic nie zakumasz a mnie się nie chce rozwijać tematu
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):Horus napisał(a):
czy wy potraficie stosować tą idio.tycz.ną wręcz zasłonę dymną odnosząc się tylko do jednego?
zresztą po co ja to piszę jak i tak nic nie zakumasz a mnie się nie chce rozwijać tematu
Owszem, down to nie jedyna przyczyna zabijania nienarodzonych dzieci. Ale niestety najczęstsza. I przestań stosować jakieś idio.tycz.ne zasłony dymne.
Horus napisał(a):~~Bordowa Smagliczka napisał(a):Horus napisał(a):
Owszem, down to nie jedyna przyczyna zabijania nienarodzonych dzieci. Ale niestety najczęstsza. I przestań stosować jakieś idio.tycz.ne zasłony dymne.
bzdura...
posłuchaj sobie wypowiedzi w telewizorni kiedy pokazują się pisdzielce...
zawsze mówią o Downie...
to dla nich ''słowo-klucz''
i to jest właśnie zasłona dymna...