~~Pawi Zawilec napisał(a): A z czego Owsiak stał się milionerem?
~~Gołębi Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Czy ktoś ma info ile do puszki wrzucił Owsiak ? Szukałem w necie ale nie znalazłem. Przykład idzie od góry to pewnie sporo .......
Cepie Owsiak do puszki wrzucił całe swoje serce a ile wrzucił do puszki Rydzyk i Kaczyński ?
Dwa serca...... :D Czyli więcej....
Oj durak z ciebie i cham
~~Michał Szwed napisał(a): Drodzy państwo, trudno czyta się takie bzdury na temat akcji, fundacji, czy samego Jurka Owsiaka. Piszą Państwo, że pieniądze trafiają do kieszeni Owsiaka. Na stronach fundacji można znaleźć rozliczenie z każdego roku. Jeśli mają Państwo dowody na to, że ktoś kradnie pieniądze lub je przywłaszcza to nic nie stoi na przeszkodzie aby złożyć zawiadomienie do odpowiednich służb. Ponad to myślę, że obecna władza nie jest sympatykiem Jurka Owsiaka i jeśli miała by chociaż cień podejrzeń popartych dowodami to napewno już widzieli byśmy w TVP sceny jak z amerykańskiego filmu jak grupa AT o godz. 6.00 wkracza do mieszkania Państwa Owsiak i wywleka Jurka w kajdankach. Proszę się nad tym zastanowić i nie pisać bzdur bo w internecie nic nie ginie i nikt nie jest anonimowy.
Michał Szwed
Szef Bolesławieckiego Sztabu WOŚP
~~Krwawosiny Goździk napisał(a): A Morawiecki to z czego przekazał żonie 15 milionów ?
~~Michał Szwed napisał(a): Drodzy państwo, trudno czyta się takie bzdury na temat akcji, fundacji, czy samego Jurka Owsiaka. Piszą Państwo, że pieniądze trafiają do kieszeni Owsiaka. Na stronach fundacji można znaleźć rozliczenie z każdego roku. Jeśli mają Państwo dowody na to, że ktoś kradnie pieniądze lub je przywłaszcza to nic nie stoi na przeszkodzie aby złożyć zawiadomienie do odpowiednich służb. Ponad to myślę, że obecna władza nie jest sympatykiem Jurka Owsiaka i jeśli miała by chociaż cień podejrzeń popartych dowodami to napewno już widzieli byśmy w TVP sceny jak z amerykańskiego filmu jak grupa AT o godz. 6.00 wkracza do mieszkania Państwa Owsiak i wywleka Jurka w kajdankach. Proszę się nad tym zastanowić i nie pisać bzdur bo w internecie nic nie ginie i nikt nie jest anonimowy.
Michał Szwed
Szef Bolesławieckiego Sztabu WOŚP
~~Krwawosiny Goździk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gołębi Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Czy ktoś ma info ile do puszki wrzucił Owsiak ? Szukałem w necie ale nie znalazłem. Przykład idzie od góry to pewnie sporo .......
Cepie Owsiak do puszki wrzucił całe swoje serce a ile wrzucił do puszki Rydzyk i Kaczyński ?
Dwa serca...... :D Czyli więcej....
Oj durak z ciebie i cham