Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
IMPULS LOKALNY przeciwko podwyżce podatków! Sprawdź kto był “za”.
~~Złotordzawa Celozja niezalogowany
26 października 2023r. o 19:36
~~Leśne Ruchadło - wieczorową porą napisał(a): Może nie podwyższać podatków a zlikwidować 'bezpłatną' komunikację miejską - 'bezpłatna' z moich podatków.

Nie, bo to dla emerytów a oni chodzą na wybory. Zabiera się tym co mają i mniej na wybory chodzą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskofioletowy Dzwonek niezalogowany
26 października 2023r. o 20:28
Ku... Tylko daj i daj.z czego? Czas spuścić wodę w mieście .przy wyborach podziekowac
~~Różowawy Chaber niezalogowany
26 października 2023r. o 20:34
Ciekawe że bezpartyjny prezydent nie zrobił tych podwyżek przed wyborami do parlamentu....
~~jerzy niezalogowany
26 października 2023r. o 20:35
... a najgorsi są udający prawicowych i konserwatywnych obłudnicy, składający ręce na pokaz przed ołtarzami, widzimy ich prawie w każdym kościele, którzy mają na celu jedynie dorwanie się do władzy - nawet za cenę paktu z samym diabłem.
~~Jaskraworudy Uczep niezalogowany
26 października 2023r. o 20:35
No teraz to się zdenerwowałem! Cóż za chamstwo !! Może niech zaczną od siebie urzędasy!!
~~ niezalogowany
26 października 2023r. o 20:39
Ok... Dzięki Impuls, dzięki PiS. Nara Bezpartyjni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~~jerzy niezalogowany
26 października 2023r. o 20:49
... chcę jeszcze dodać, że narracja IMPULSYWNYCH, jest tak płytka i prymitywna jak konstrukcja cepa, ale czego się spodziewać - patrząc na te spięte brwi ?
~~Różowawy Chaber niezalogowany
26 października 2023r. o 20:58
~~jerzy napisał(a): ... chcę jeszcze dodać, że narracja IMPULSYWNYCH, jest tak płytka i prymitywna jak konstrukcja cepa, ale czego się spodziewać - patrząc na te spięte brwi ?

Spinać to musi poślady twój pan bo wchodzisz mu bez mydła. Podpisz się chociaż to premia będzie. Ja dla swoich pracowników premii mieć nie będę...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.